Esteu aquí

Veniu a teatre!

Veniu a teatre!

Fa uns dies us explicàvem les propostes que tenim per aquest mes de maig a la La Inestable. Avui ja us podem anunciar que la Natàlia ja ha preparat el rètol de l'obra de l'Esquerda que estrenarem el 14 de maig. Es podrà veure durant aquell cap de setmana, el dia 14 a 2/4 de 10 i diumenge a les 5 de la tarda. L'entrada té un preu de 5€.

A més, també us podem explicar que l'elenc de l'obra d'estiu, que s'estrenarà un cop més el cap de setmana previ a la Festa Major de la Minerva, ja ha començat a fer les primeres lectures i assajos. No deixeu de seguir les nostres xarxes socials per veure com es va desenvolupant i per conèixer, d'aquí uns dies, de quina obra es tracta!

Fins llavors, podeu anar fent boca amb "Aquí no paga ni Déu", de Dario Fo i "A mi qui em paga?" de Vicente Cañon: les dues propostes del maig. També podeu consultar el nostre blog per veure fotgrafies dels assajos i consultar la història de la companyia: http://inestabledeteatre.blogspot.com/2022/04/la-inestable-es-imparable....

Comparteix