Esteu aquí

LA INESTABLE DE LLAVANERES, COMPANYIA DE TEATRE


La Inestable de Llavaneres és una companyia de teatre formada per persones que es vinculen d'alguna manera a Sant Andreu de Llavaneres, ja sigui perquè en són fills o hi viuen, o bé perquè hi tenen alguna relació d'amistat, feina, etc. La llista és llarga i flexible, és a dir que s'amplia o es redueix en èpoques de glòria o de penúria, relacionades normalment amb la producció de les obres o amb el lideratge dels directors.

Dades de l'entitat

Nom
La Inestable de Llavaneres, cia de Teatre
Codi postal
08392
Població
Sant Andreu de Llavaneres
Comarca
Maresme
Telèfon
637743838
Adreça de correu electrònic
Àmbit
cultural
Quota
Quota inicial i única de 20 euros
Data de constitució de l'entitat
13-09-2018
nif
G67323923
Núm. registre local d'entitat
80
Núm. registre d'entitat a la Generalitat
64.719

Qui som

Carme Julià
Presidenta
Lurdes Saavedra
Secretària
Jordi Ortiz
Tresorer

Informacions

Enllaços interessants

Informacions de l'activitat de l'entitat

Què fas dissabte? T'esperem a Can Passi!

Després de la pandèmia tenim moltes ganes de fer teatre! La companyia va creixent i mentre s'acaben els assajos de l'obra que pujarem a l'escenari durant la Festa Major de Sant Andreu us hem preparat una lectura dramatitzada.

És una activitat que ens agrada molt de fer i que ara feia força temps que no practicàvem. Per aquesta ocasió, hem preparat una lectura de contes de Calders: Pere Calders, el recital!

Aquí no paga ni Déu... va de bolo!

L'obra que es va estrenar el segon cap de setmana de maig a la Sala Polivalent d'El Casal de Llavaneres es repetirà a Arenys de Mar el proper dissabte 11 de juny.

Si us vau quedar amb ganes de veure-la, o voleu repetir... ens farà molta il·lusió que vingueu al teatre Seràfics d'Arenys de Mar. L'obra serà representada a les 8 del vespre i l'adreça és: Carrer de la Torre, 78.

Repetiu i no us la perdeu!

Els pastorets de La Inestable

Després d'aquest mes de maig farcit de teatre: 'Aquí no paga ni Déu', 'I a mi qui em paga?', i l'assemblea general... Encara ens queden energies per engegar "Els pastorets de La Inestable".

Aquest Nadal, hi tornem! Així doncs, si tens entre 5 i 16 anys i tens ganes de fer teatre, omple aquest enllaç:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdWLKEuX2Bu_uBSgKKoZfMWELDjaDmd...

Assemblea General

Després de dos caps de setmana intensos amb les obres de La Inestable i l'Esquerda, aquesta setmana toca reunió de tots els socis de l'entitat: Assemblea General!

Ens trobarem a 2/4 de 10 a la Sala Polivalent d'El Casal de Llavaneres. Si vols animar-te a fer teatre o vols començar a formar part de la companyia, és un bon moment per conèixer la resta de companys i per veure com estem organitzats i quina planificació tenim per a les properes temporades.

Us hi esperem!

La ressaca de la Inestable es cura anant a veure l'Esquerda

Aquest cap de setmana ha sigut intens amb dues representacions de l'"Aquí no paga ni Déu". La companyia treballa per lligar alguna funció en pobles de la comarca. Si us l'heu perdut, estigueu atents d'aquestes possibles novetats i recordeu que la podeu recuperar al canal de YouTube de la companyia i en podeu llegir la crònica al nostre blog: http://inestabledeteatre.blogspot.com/2022/05/nou-exit-de-la-inestable.h...

Estrenem!

Aquest cap de setmana estrenem l'obra "Aquí no Paga ni Déu!" una comèdia de Dario Fo.

Veniu a teatre!

Fa uns dies us explicàvem les propostes que tenim per aquest mes de maig a la La Inestable. Avui ja us podem anunciar que la Natàlia ja ha preparat el rètol de l'obra de l'Esquerda que estrenarem el 14 de maig. Es podrà veure durant aquell cap de setmana, el dia 14 a 2/4 de 10 i diumenge a les 5 de la tarda. L'entrada té un preu de 5€.

Mes de maig... Mes de Teatre!!

Aquest mes de maig ve carregat amb molta proposta teatral. El cap de setmana del 7 i 8 de maig la Inestable porta a escena l'obra de Dario Fo "Aquí no paga ni Déu". És una comèdia que esperem que us faci riure de la primera a la darrera frase.

Ens podeu venir a veure el dissabte a 2/4 de 10 i el diumenge a 2/4 de 9. L'obra és en la modalitat d'entrada inversa, esperem fer-vos riure molt i que ens ompliu la caixa!

L'Esquerda presenta... El metge a garrotades!

Els més petits de la companyia us presenten... El metge a garrotades!

No us perdeu aquesta obra de l'Esquerda que es representarà el cap de setmana del 12 i 13 de febrer. Dissabte podeu venir-nos a veure a 2/4 de 10 i diumenge a les 6 de la tarda.

Com podeu aconseguir les entrades? Les entrades tenen un preu de 5€ i no són numerades. Podeu posar-vos en contacte amb la companyia al telèfon 608 342 241 i reservar la vostra entrada. La podreu recollir a la taquilla el dia de la funció.

No et pots perdre l'exposició dels 40 anys!

La Companyia Inestable i el Museu-Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres han organitzat una exposició per celebrar els 40 anys de l'entitat. "40 anys de la Companyia Inestable de Teatre". Hi podreu trobar moltíssimes fotografies i diversos documents que són, sobretot, els records que el teatre ha deixat a la vila de Llavaneres i en la nostra memòria.

L'exposició començarà el divendres 29 d'octubre i es podrà veure fins el dia 21 de novembre. Hem preparat un rètol i un vídeo per fer-ne promoció. Feu-los correr tant com pugueu, us hi esperem!