Esteu aquí

LA INESTABLE DE LLAVANERES, COMPANYIA DE TEATRE


La Inestable de Llavaneres és una companyia de teatre formada per persones que es vinculen d'alguna manera a Sant Andreu de Llavaneres, ja sigui perquè en són fills o hi viuen, o bé perquè hi tenen alguna relació d'amistat, feina, etc. La llista és llarga i flexible, és a dir que s'amplia o es redueix en èpoques de glòria o de penúria, relacionades normalment amb la producció de les obres o amb el lideratge dels directors.

Dades de l'entitat

Nom
La Inestable de Llavaneres, cia de Teatre
Codi postal
08392
Població
Sant Andreu de Llavaneres
Comarca
Maresme
Telèfon
637743838
Adreça de correu electrònic
Àmbit
cultural
Quota
Quota inicial i única de 20 euros
Data de constitució de l'entitat
13-09-2018
nif
G67323923
Núm. registre local d'entitat
80
Núm. registre d'entitat a la Generalitat
64.719

Qui som

Carme Julià
Presidenta
Lurdes Saavedra
Secretària
Jordi Ortiz
Tresorer

Informacions

Enllaços interessants

Informacions de l'activitat de l'entitat

TOc ToC

Per la minerva endinseu-vos en aquesta comèdia trepidant on sis pacients amb trastorns peculiars comparteixen la mateixa sala d'espera d'un psiquiatre. En el seu afany per ser els primers a veure el doctor, desencadenen situacions còmiques i diàlegs delirants i obsessius.
No podreu parar de riure i reflexionar sobre la fragilitat de la ment humana. Esteu preparats per entrar en un món de bogeria i humor intel·ligent?

Després de Pasqua... Teatre!

Ara farà 20 anys, la Inestable ja va portar a escena l'obra "Cercels Concèntrics". Sota la direcció de Jordi Ortiz, el psiquiàtre d'aquells primers cercles, la compayia torna a portar aquesta divertida comèdia a escena amb un elenc renovat del tot.

Us esperem dissabte 6 i diumenge 7 a la Sala Polivalent d'El Casal de Llavaneres. L'entrada té un cost de 5 euros però us garantim que serà la millor inversió d'aquesta setmana post vacacional en què al cap de 2 minuts ja haureu amortitzat a còpia de no poder parar de riure.

Fins aquest cap de setmana!

Què fas dissabte? T'esperem a Can Passi!

Després de la pandèmia tenim moltes ganes de fer teatre! La companyia va creixent i mentre s'acaben els assajos de l'obra que pujarem a l'escenari durant la Festa Major de Sant Andreu us hem preparat una lectura dramatitzada.

És una activitat que ens agrada molt de fer i que ara feia força temps que no practicàvem. Per aquesta ocasió, hem preparat una lectura de contes de Calders: Pere Calders, el recital!

Aquí no paga ni Déu... va de bolo!

L'obra que es va estrenar el segon cap de setmana de maig a la Sala Polivalent d'El Casal de Llavaneres es repetirà a Arenys de Mar el proper dissabte 11 de juny.

Si us vau quedar amb ganes de veure-la, o voleu repetir... ens farà molta il·lusió que vingueu al teatre Seràfics d'Arenys de Mar. L'obra serà representada a les 8 del vespre i l'adreça és: Carrer de la Torre, 78.

Repetiu i no us la perdeu!

Els pastorets de La Inestable

Després d'aquest mes de maig farcit de teatre: 'Aquí no paga ni Déu', 'I a mi qui em paga?', i l'assemblea general... Encara ens queden energies per engegar "Els pastorets de La Inestable".

Aquest Nadal, hi tornem! Així doncs, si tens entre 5 i 16 anys i tens ganes de fer teatre, omple aquest enllaç:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdWLKEuX2Bu_uBSgKKoZfMWELDjaDmd...

Assemblea General

Després de dos caps de setmana intensos amb les obres de La Inestable i l'Esquerda, aquesta setmana toca reunió de tots els socis de l'entitat: Assemblea General!

Ens trobarem a 2/4 de 10 a la Sala Polivalent d'El Casal de Llavaneres. Si vols animar-te a fer teatre o vols començar a formar part de la companyia, és un bon moment per conèixer la resta de companys i per veure com estem organitzats i quina planificació tenim per a les properes temporades.

Us hi esperem!

La ressaca de la Inestable es cura anant a veure l'Esquerda

Aquest cap de setmana ha sigut intens amb dues representacions de l'"Aquí no paga ni Déu". La companyia treballa per lligar alguna funció en pobles de la comarca. Si us l'heu perdut, estigueu atents d'aquestes possibles novetats i recordeu que la podeu recuperar al canal de YouTube de la companyia i en podeu llegir la crònica al nostre blog: http://inestabledeteatre.blogspot.com/2022/05/nou-exit-de-la-inestable.h...

Estrenem!

Aquest cap de setmana estrenem l'obra "Aquí no Paga ni Déu!" una comèdia de Dario Fo.

Veniu a teatre!

Fa uns dies us explicàvem les propostes que tenim per aquest mes de maig a la La Inestable. Avui ja us podem anunciar que la Natàlia ja ha preparat el rètol de l'obra de l'Esquerda que estrenarem el 14 de maig. Es podrà veure durant aquell cap de setmana, el dia 14 a 2/4 de 10 i diumenge a les 5 de la tarda. L'entrada té un preu de 5€.