Esteu aquí

UNA ELECCIÓ MES SEGURA...

UNA ELECCIÓ MES SEGURA...

Els entesos en economia diuen que ens ve una altre crisi, un bon moment doncs per buscar solucions que a més de ser un estalvi també siguin saludabales i respectuoses amb el mediambient.
Per això actualment has de tenir productes cerftificats per la Safer Choice.

Safer Choice ajuda als consumidors, les empreses i als compradors a trobar productes que funcionen i contenen ingredients que son més segurs per a la salut humana i el medi ambient. Safer Choice es un programa de prevenció de la contaminació (P2) de la EPA , que inclou pràctiques que redueixen, eliminen o prevenen la contaminació en el seu origen, com l'us d'ingredients més segurs en els productes.

Hi ha tres línies de productes
*La línia blava: Per la roba, el seu principal objectiu és la bona olor.
*La líniea groga: Pels plats, el seu principal objectiu és el greix.
*La línia verda: Per la pols, el seu principal objectiu és que brilli.

BLAVA
Una combinació exclusiva d'ingrendients biodegradables (serveix per a fosses sèptiques), amb estovadors d'aigües dures i blanquejants, s'adapta a totes les temperatures (30º/95º), amb oxigen actiu i bio-enzims, no deixa residues a les pells sensibles (provat dermatológica i alèrgicament), els seus silicats impedeixen la corrosió dels metalls, bona olor (olis essencials), per a taques dificils (ou, sang, herba,...), concentrat (3kg duren 6 mesos).

GROGA
Sense pre-rentat, enzims activadors, no ratlla el vidre, a 40º rendiment óptim (especialment en regions amb aigua dura >21dH), el 90% de la seva fòrmula prové de plantes i minerals, biodegradable (segons mètode de medició de la OCDE) i sense fosfats ni clor, tints, perfums o bor. Abrillantador, sense sal, sense TAED (tetraacetiletilenodiamina), amb aloe vera, àcid alfa hidróxido (AHA) i extractes naturals de la planta shiso (una herba japonesa).

VERDA
Formulat amb ingredients biodegradables (segons proves oficials exigides per la UE) procedents de fonts naturals i sense fosfats ni àcids agrassius ni clor. No deixa marques ni despinta els mobles ni portes, es pot fer servir sobre totes les superficies, no fa falta aclarir (s'evapora), + de 60 anys d'experiéncia, treu també el greix negre de les mans dels mecànics, concentrat amb oli de coco, en acabar de rentar el terra pots regar les plantes... (bactericida).

La nostra missió és ajudar, l'objectiu d'aquesta associació es la salut, la salut depèn també del teu entorn.
Restem a la teva disposició:
Whatsapp: 605917980
Trucada: 633146941 (matins)
mail: associaciogentsaludable@gmail.com
(Estem a LLavaneres)

Comparteix