Esteu aquí

Associació Som Gent Saludable i Dinàmica


Professionals de la salut preventiva.

Dades de l'entitat

Nom
Associació Som Gent Saludable i Dinàmica
Codi postal
08392
Població
Sant Andreu de Llavaneres
Comarca
Maresme
Telèfon
633146941
Adreça de correu electrònic
Àmbit
salut pública
Data de constitució de l'entitat
24-11-2014
nif
G66382979
Núm. registre local d'entitat
84
Núm. registre d'entitat a la Generalitat
54892

Qui som

Ramon Romeu
President

Enllaços interessants

web general

DETOX

Un bon moment per preparar el nostre cos, perque hem passat un temps expostos a diferents agent patològics i perque s'acosten dades on el tipus de menjar o beguda, no ens ajudarà gaire al bon funcionament del nostre cos.

Per això, posem a la vostra disposició el programa DETOX, compost d'unes pautes alimentàries, una bona hidratació, ejercici dirigit o pensaments positius. Factors indispensables pel benestar i la salut.

TEMPS DE RESPIRAR...

Algunes races de gossos i gats són més propenses a patir complicacions respiratòries. En gossos, els braquicèfals presenten un crani més curt i un musell més xat que el de la resta de gossos.
El Bulldog anglès, Bulldog francès, Bòxer, Boston terrier, Pug carlí o Pequinès són més susceptibles a patir per la contaminació per les seves característiques fisiològiques.
Als gats, la raça amb més predisposició són els perses.

UNA ELECCIÓ MES SEGURA...

Els entesos en economia diuen que ens ve una altre crisi, un bon moment doncs per buscar solucions que a més de ser un estalvi també siguin saludabales i respectuoses amb el mediambient.
Per això actualment tenim la respresentació de productes cerftificats per la Safer Choice.

ESCAPE ROOM ESPORTIU '22

Aquest proper 16 de Juliol, s'organitza per primer cop, un Escape Room Esportiu Urbà a mans de l'Ajuntament i d'altres entitats esportives de la ciutat.
Esdeveniment molt recomanat per a families, de caràcter saludable i molt divertit. Cal fer equips de 4 persones en un recorregut al llarg de tota la part de Sant Andreu de Llavaneres, practicant diferents esports. (No cal tenir nocions)

ASSOCIACIÓ GENT SALUDABLE de R&M

Aquesta associació disposa de diferents seccions:
* Secció wellness on pots trobar un programa de menjar saludable, receptes, consells, i remeis naturals.
* Secció emocional dedicada a millorar les teves decisions, escoltant conderències online o fent cursos de Mente+
* Secció d'aigua, el segon element més important per la vida, solucions per la llar, solucions financeres.
* Secció de salud física a càrrec de CLUB 10MiL, caminades, esport, team building, gym de manteniment.

REAL FOOD

Programa d'alimentació saludable "real food" per a tothom, amb la metodologia Nutriite WP, amb molts experts en nutrició i sanitat.
Serveix per aprendre a alimentar-se fent un canvi d'hàbits saludables en quan al menjar, conèixer el nostre propi cos i el seu funcionament, millora i reconduïr alguna patología com l'augment de pes, diabetes, colesterol, etc. tot d'una manera molt natural i sense químics.

CLUB 1O MIL PASSOS

El nostre Club 10 Mil passos, està estudiant posar en funcionament les noves tecnologíes a favor dels seus socis i simpatitzants, incorporant les recents tendències digitals NFT amb cryptos per pagar a qui camina.
Estem valorant diferents aplicacions, algunes encara en fase Beta, però de ben segur poden ser molt interessants per que ens paguin per una cosa que ja fem. Ja estem provant algunes.

ACORD AMB SOM AIGUA

L'Associació ha arribat a un acord per la representació d'un del millors filtres domèstics arreu del mon, proporcionat per la Cooperativa Som Aigua.
La Cooperativa Som Aigua, especialista en el tema de l'aigua, té llicència d'un dels filtres tecnològics més avançats i saludables del món i la seva relació qualitat / preu està al 50% d'altres en el mercat.
L'Associació Gent Saludable que sempre busca donar el millor servei als seus associats, promou que som el que mengem i bevem, per tant, una inversió en l'obtenció d'una aigua pura, sempre es beneficiós per la nostra salut.

TERÀPIA ORTOMOLECULAR

Tenim diferents pautes per a reconduir i millorar estats del cos descompensats i portar-lo al seu origen d'una manera natural i no agresiva amb resultats garantits, doncs som el que mengem.
Donem indicacions personalitzades segons la patalogía de cada persona per nivellar necesitats i el cos torni a funcionar correctament.
Tot basat en els principis de la medecina xinesa i les indicacions de HIpócrates, el pare de la medecina.

Per a més informarció:
associaciogentsaludable@gmail.com

GYM GG (CASAL DE LA GENT GRAN)

Des de 2018 que l'Associació treballa oficialment amb l'Ajuntament per donar suport al condicionament físic de la seva gent gran al mateix Casal, una tasca que es realitza amb molta cura per atendre a totes les edats des dels 60 anys en endavant i amb un programa tan agradable que s'ha fet una llista d'espera per poder demanar plaça.
Si ets una persona gran i vols obtenir una millor qualitat de vida, no et pots perdre una cosa tan essencial com aquesta.
T'esperem!
P.D.: Apunta't a la propera llista a Ca l'Alfaro