Esteu aquí

PRESELECCIÓ Aleví 2019 - Federació Catalana Patinatge

PRESELECCIÓ Aleví 2019 - Federació Catalana Patinatge

El passat cap de setmana 18-19 de maig, es va celebrar la preselecció pel Campionat de Barcelona de la Categoria Aleví organitzat per la Federació Catalana de Patinatge.

Aquest any participaven les nostres Llavanerenques Meritxell Miralles i Judit Pérez, que van assolir el nivell de Certificat durant els passats mesos i l'accés a la gran competició.
Les dues patinadores van realitzar uns molt bons programes, en el que va ser la seva estrena a la competició de Categories.

Meritxell Miralles que competia en el torn de matí, va aconseguir la 19a. posició, quedant així classificada pel Campionat de Barcelona Aleví B, que tindrà lloc el proper 28 i 29 de setembre.
Judit Pérez en el torn de la tarda, va aconseguir la 13a. posició, i es va classificar per al Campionat de Barcelona Aleví A, que es celebrarà el proper 29 i 30 de juny.

Desitgem a les dues patinadores de Llavaneres que gaudeixin de l’experiència en el seu primer any a Categories, i les felicitem per la feina feta, al igual que a tot l’equip tècnic.

Comparteix