Esteu aquí

Club Patinatge Sant Andreu de Llavaneres


Som associació sense afany de lucre destinada a fomentar la introducció i desenvolupament en el món del patinatge artístic a tot aquell infant i jove que vulgui descobrir i tecnificar les seves capacitats sobre quatre rodes amb monitors especialitzats i tot dins un ambient d'ajut i amb la oportunitat sempre positiva de fer noves coneixences.

Dades de l'entitat

Nom
Club Patinatge Sant Andreu de Llavaneres
Codi postal
08392
Població
Sant Andreu de Llavaneres
Comarca
Maresme
Telèfon
692737927
Adreça de correu electrònic
Àmbit
esportiu
Nombre de socis
100
Quota
Temporada 2023-2024 - Extraescolar 40 euros - Promoció 45 euros.
Data de constitució de l'entitat
27-10-2009
nif
G65178717
Núm. registre local d'entitat
48
Núm. registre d'entitat a la Generalitat
14651

Qui som

Mireia Alvarez
Secretaria
Eduard Casals
President
Lluís Roig
Tresorer

Extraescolar a l'Escola Jaume Llull

El patinatge artístic de Sant Andreu de Llavaneres du a terme l'activitat extraescolar a l'Escola Jaume Llull aquest curs escolar.
Les inscripcions estan obertes pels nens i nenes del mateix centre educatiu.
Vine a patinar!!

Extraescolars 2019-2020: Patinatge Artístic Llavaneres

Està obert el termini d'inscripcions a l'activitat extraescolar de patinatge artístic 2019-20 del CPA Sant Andreu de Llavaneres

El mes de setembre és gratuït perquè les/els vostres filles/s practiquin el patinatge artístic.

El preu inclou la recollida i el transport amb autocar particular fins al pavelló municipal de Caldes d'Estrac. No hi ha matricula.

Realitzeu la reserva.Veniu a patinar!!

Annexem el llibret explicatiu de l'extraescolar del CPA Sant Andreu Llavaneres, on trobareu tota la informació.

Moltes gràcies

CPA Sant Andreu Llavaneres

Campionat Barcelona Aleví 2019

El passat 30 de juny es va celebrar a Parets, el Campionat de Barcelona Aleví A, on ens representava la Llavanerenca Judit Pérez.
La Judit que s’estrenava en Campionats de Categories, després d’aprovar l’examen de Certificat el passat 27 d’abril, va aconseguir una meritòria 25na posició.
Des del Club volem felicitar a la patinadora i a l’equip tècnic per la feina feta, i animem a continuar treballant per aconseguir més fites.

Prova de nivell a Isona Roig

El passat dissabte 22 de juny ens vam desplaçar fins a Castellar del Vallès per acompanyar la nostra patinadora Isona Roig a les proves de Nivell A.

L'Isona va fer un molt bon programa i va aconseguir aprovar el Nivell A. Ara ja comença a treballar per assolir l'últim nivell, el certificat.

Des del Club volem felicitar la patinadora i l'equip tècnic per la feina realitzada.

Animem a l'Isona a continuar treballant!! Ànims!!

X TORNEIG PRINCIPAT D'ANDORRA

Durant tot el cap de setmana del 24 al 26 de maig, el nostre club ha participat en el X Torneig del Principat d'Andorra.
Aquesta vegada hem aprofitat el Trofeu per fer una estança de 3 dies amb els nens i nenes que hi participaven, perquè no tot és la competició, no to són els campionats, sinó també els valors que ens dona aquest esport i la convivència amb els companys.
Des del Club volem felicitar als patinadors i equip tècnic per la feina realitzada.
Felicitats!!! i endavant Patinatge Artístic de Llavaneres.

PROVA Iniciació B

El passat diumenge 19 de maig, ens hem desplaçat fins a Sant Cugat per les Proves de Nivell B, a la es presentava la nostra patinadora Lucia Mas de Xaxàs, qui ha assolit el Nivell, accedint al Nivell A.
Des del Club volem felicitar a la patinadora i equip tècnic per la feina realitzada.
Animem a la Lucia a continuar treballant!! Som-hi!!

PRESELECCIÓ Aleví 2019 - Federació Catalana Patinatge

El passat cap de setmana 18-19 de maig, es va celebrar la preselecció pel Campionat de Barcelona de la Categoria Aleví organitzat per la Federació Catalana de Patinatge.

Aquest any participaven les nostres Llavanerenques Meritxell Miralles i Judit Pérez, que van assolir el nivell de Certificat durant els passats mesos i l'accés a la gran competició.
Les dues patinadores van realitzar uns molt bons programes, en el que va ser la seva estrena a la competició de Categories.

2n Trofeu Interescolar

Diumenge 17 de març va ser el torn dels més petits del Club. Es va celebrar el 2n Trofeu InterEscoles.

Va ser tot èxit de convocatòria: els nostres patinadors van poder iniciar-se en el món de la competició i demostrar als pares i familiars la seva evolució en l’esport del patinatge.

Des del club volem agrair la participació de tots els patinadors i la tasca de tot l’equip tècnic i dels mares i pares.

L'estrena de la pàgina web

El club Patinatge de Sant Andreu de Llavaneres estrena nova pàgina web dins el portal d'Entitats del poble. Aquí uns informarem en detall de tot allò que afecta a les nostres patinadores i parlarem de la situació del club dins d'aquest món tan artístic.