Esteu aquí

EXPOSICIÓ D'ART EN EL CLUB DE GOLF LLAVANERAS

EXPOSICIÓ D'ART EN EL CLUB DE GOLF LLAVANERAS

EXPOSICIÓ D'ART EN EL CLUB DE GOLF LLAVANERAS
Ens complau informar-los que des de 15 d'abril es podrà visitar en el Club de Golf Llavaneras, l'exposició mostrant l'obra d'un mestre del realisme tant en dibuix com en pintura, l'artista argentí establert a Sant Andreu de Llavaneres Martín Rodríguez Río. Un prestigiós retratista especialment conegut i aclamat per la seva faceta com a reporter plàstic del joc del pol. Capaç de plasmar fins al més mínim detall el mateix amb el pinzell que amb el grafit i fins i tot utilitzant com a pigment el vi negre. Les seves obres mostren la textura de la carn, les lluentors de la pell, i en la mirada, l'ànima humana o equina. Traspuen vida i sentiment.

Aquesta meravellosa exposició trobarà a l'interior de Casa Club de Golf Llavaneras. Horaris de visita de 08h30 a 19h30 de dimarts a diumenge.

Aforament limitat i manteniment de les mesures de seguretat.

INFORMACIÓ D'INTERÈS:

Martín Rodríguez també treballa per encàrrec. Si vols que et retrati en primer pla o jugant al golf, muntant a cavall o en qualsevol altra activitat que practiquis, posa't en contacte amb l'artista. Explica-li quina és la teva idea i et farà un pressupost.

E-mail: martin@martinrodriguezrio.com
Website: www.martinrodriguezrio.com
Instagram: @artistamartinrodriguez
Instagram: @golfllavaneras

Comparteix