Esteu aquí

Club de Golf Llavaneras


El Club de Golf Llavaneras va ser fundat l’any 1945 per un conjunt de famílies que estiuejaven a Sant Andreu de Llavaneres i les quals tenien una gran afició al golf. És, avui en dia, el quart camp més antic de Catalunya. En el nostre club de golf formaràs part d'un Club Nacional d'ambient distès, acollidor i amb compromís social. En els seus inicis comptava amb un recorregut de tan sols 3 forats amb greens de sorra i un camp de pràctiques que permetia als Socis Fundadors la pràctica del golf durant les seves vacances. A principis dels anys 50 el Club ja comptava amb un recorregut de 9 forats amb greens de gespa, els primers a Catalunya. El recorregut de 9 forats va ser remodelat a final dels anys 60 per Mr. F.W. Hawtree, dissenyador britànic de reconegut prestigi internacional. Al final dels 80, el Club va ampliar el seu recorregut a 18 forats amb Par 68 i l’any 2001 ho va modificar donant lloc al disseny actual, amb un Par 70, donant com a resultat un recorregut d'alta qualitat, de joc estratègic, desafiador i entretingut. Un camp de 18 forats únic sota el concepte de jardí natural on gaudir del golf amb les millors vistes del Mar Mediterrani durant els 365 dies a l'any. Oferim tots els serveis amb la millor qualitat perquè gaudeixis al màxim de la pràctica del golf i de molt més: Casa Club d'elegant estil britànic, amb Snack bar, vestuaris i una esplèndida terrassa on relaxar-se amb les vistes al mar. Trobaràs, a més, sales privades per a reunions d'empresa, presentacions i botiga Pro-shop on oferim articles de golf, sets de pals, roba, etc. El camp de golf compta amb un camp de pràctiques amb capacitat per a 14 llocs simultanis de tir i una zona d’approach, un búnquer i un putting green. Una altra àrea per a practicar es troba al costat de Forat 1, on es troben 2 boxs per escalfar abans de jugar, un putting green i tres búnquers. Escola de Golf formada i dirigida per dos professionals de golf de reconegut prestigi i amb més de 20 anys d'experiència ensenyant a jugadors de totes les edats i nivells; jugadors del Tour, amateur, aficionats i nens. Els nostres professionals Joan Bertran Visiedo i Marc Pérez Gelmà t'ajudaran a descobrir el golfista que portes dins. Restaurant: una oferta gastronòmica mediterrània de gran qualitat. L'ambient és agradable i familiar. I molt més....

Dades de l'entitat

Nom
Club de Golf Llavaneras
Adreça
Camí del Golf, 49-51
Codi postal
08392
Població
Sant Andreu de Llavaneras
Comarca
Barcelona
Telèfon
0034 93 792 60 50
Fax
0034 93 795 25 58
Adreça de correu electrònic
Àmbit
esportiu
Nombre de socis
1 002
Quota
188,00 € / mes (prèvia aportació inicial)
Data de constitució de l'entitat
15-08-1945
nif
G08366908

Qui som

D. Joan Camprubí Potau
Presidente
D. Sebastià Alegre Rosselló
Vicepresidente
D. Jordi Oliveras Coll
Tesorero
D. José A. Via Fernández
Capitán de Campo
D. Manuel Garriga Calonge
Vicepresidente 2º
Dª. Astrid Masagué Winkels
Vocal Área Social
D. Juan Isidro Serra Ceballos
Vocal Área Jóvenes
Lucas Bueno López
Gerent
Veronika Schöbel
Àrea comercial

Enllaços interessants

Inicia't en la pràctica d'un esport apassionant
Descobreix l'actualitat del Club de Golf

3r. Torneig Benefic – Amics Can Ruti amb Pep Anglès - 16/06/2022

✏️T'apuntes? el proper dijous que ve 16 de juny. ⛳ 3r. Torneig Benefic – Amics Can Ruti amb Pep Anglès!
Un bon ambient fent l'esport que ens agrada per una bona causa.
Més informació en la recepció del club o truca: 937 926 050

El campus d'estiu iniciació per als petits !

Stage dedicat als més petits per a aprendre a jugar a golf d'una manera divertida i creativa.
Horari: Dimecres i divendres. 16h a 18h
Més informació: club@golfllavaneras.com
Places limitades!

Campus d'Estiu 2022

Vols que s'ho passi bé el teu fill/a , que aprengui un nou esport, que faci amics en entorn natural ple de fauna i flora? Apunta al teu fill/a ja! Durant el mes de Juliol l'Escola de Club de Golf Llavaneras realitzarà el Stage d'Estiu 2022.

Dirigit als més joves que s'inicien al golf i a jugadors que ja competeix. Es combinaran les classes de golf amb jocs TPI adaptats per a l'aprenentatge del swing de golf.

Amb els jugadors de competició utilitzarem tota la tecnologia, vídeo anàlisi, flightscope, capto.

El golf és salut i també diversió, sobretot per als nens

L'Escola de Golf de Llavaneras està rebent una gran quantitat de nens de diverses edats que volen iniciar-se en la pràctica del golf, i l'equip de professionals de golf Joan Bertrán i Marc Pérez no poden estar més contents amb els resultats que veuen dia rere dia.

Els exercicis i jocs que practiquen fan que els resulti encara més entretingut aquest esport i a més gaudeixin aprenent. I és que fins a les cares dels professors que formen l'escola reflecteixen el motivats que surten de les seves classes!. Al cap i a la fi, ells són una part molt important de l'escola.

Escola Infantil Club de Golf Llavaneras 2021-2022

OBJECTIU PRINCIPAL DE ESCOLA INFANTIL: De 25/09/2021 al 18/12/2021

Descobrir el fantàstic esport del Golf, divertir-se aprenent i gaudir d'un esport a l'aire lliure, que potencia la concentració, companyonia i superació.

Inscriu a la teva filla o fil! E-mail: club@golfllavaneras.com Tancament d'inscripcions: 24/09/2021 15h00

JULIOL 2021 - STAGE D'ESTIU - L'ESCOLA DE GOLF

Durant el mes de Juliol l'Escola del Club de Golf Llavaneras realitzarà el Stage d'Estiu 2021

- S'obriran dos horaris: De 10.00 a 13.00 o de 16.00 a 18.00.

Dirigit als més joves que s'inicien al golf i a jugadors que ja competeixen.

Es combinaran les classes de golf amb jocs TPI adaptats per a l'aprenentatge del swing de golf. Amb els jugadors de competició utilitzarem tota la tecnologia, vídeo anàlisi, flightscope , capto.

EXPOSICIÓ D'ART EN EL CLUB DE GOLF LLAVANERAS

EXPOSICIÓ D'ART EN EL CLUB DE GOLF LLAVANERAS

!Iniciar-se en la pràctica d'un esport apassionant¡

Atreveix-te i comença a gaudir d'un esport increïble! Descobreix el golfista que portes dins amb el curs d'iniciació al golf en el Club de Golf Llavaneras.

Exercitar-se és positiu tant per a la nostra ment com per al nostre cos. I el golf, en això, compleix molt bé amb les expectatives. Practicar-ho sense pressions, en contacte amb la fecunda naturalesa de Club de Golf LLavaneras a la província de Barcelona i aprofitar-ho com l'oportunitat de socialització que en realitat representa són alguns dels beneficis del golf en la salut.