Esteu aquí

DETOX

DETOX

Un bon moment per preparar el nostre cos, perque hem passat un temps expostos a diferents agent patològics i perque s'acosten dades on el tipus de menjar o beguda, no ens ajudarà gaire al bon funcionament del nostre cos.

Per això, posem a la vostra disposició el programa DETOX, compost d'unes pautes alimentàries, una bona hidratació, ejercici dirigit o pensaments positius. Factors indispensables pel benestar i la salut.

Tenim un cos perfecte, però nosaltres no som perfectes, l'embrutem i li donem tot tipus de substàncies nocives i difícils de digerir, que el cos no precisa encara que el nostre cap ens ho demani.
Cal reforçar tots els órgans que ens ajudin a netejar i desintoxicar totes aquestes substàncies de la manera més natural possible i per això cal anar acompanyats de productes i professionals que dominin el tema.

Posem al vostre abast el seguiment d'aquests productes i professionals i d'una plataforma APP, una comunitat, receptes, consells sobre aliments i molt més, tant sols per ser membres del programa i de manera il.limitada.

I... amb garanties d'èxit, doncs tenim experiència, testimonis, i l'aval d'una companyia pionera i capdevantera al mon en tema salud orgànica.

Està clar que a més edat, més necesitat tenim d'estar preparats i a punt, hi ha estadistiques que aixì ho demostren, per això els joves no es tan fàcil que es posin malalts com la gent gran, ja amb diferents patologies i medicaments.

La qualitat del que mengem, bebem, pensem, respirem, tant així serà el nostre futur i això només depen de nosaltres, no deixem el nostre futur en mans d'un altre, el cos i la vida es nostra.

Contacte:
associaciogentsaludable@gmail.com
605917980 (whatsapp) Ramon

Comparteix