Esteu aquí

ADALL un any més per Sant Jordi

ADALL un any més per Sant Jordi

Un any més vàrem ADALL va posar Parada Solidària per Sant Jordi, com sempre, davant de La Caixa.
Moltes gràcies a tots els que vàreu passar a col·laborar amb ADALL ja sigui comprant-nos una rosa, un rosal o qualsevol de les manualitats que fa una de les voluntàries i membre especial d’ADALL.

Estem molt feliços de compartir aquesta Diada amb vosaltres i és que no pot haver una festa tant bonica com Sant Jordi, i si a sobre la pots gaudir de manera solidària millor que millor.

Menció especial també a una nova voluntari que ha decidit col·laborar amb ADALL i que en tant sols pocs dies que fa que és membre de l’associació està fent una gran feina (ella segur que sap de qui es tracta)

Us animen a informar-nos sobre com fer-vos voluntaris, socis, membres teaming o ajudar-nos en el que pugueu, i és que, el fet d’ajudar de manera altruista e involucrar-te en un equip amb una projecte tant bondadós i desinteressat omple molt, i es que, que seria d’aquests gats sense persones que es preocupéssim per ells? Per sort, cada cop som més les persones que no ens resignem i mirem cap a una altra banda, així que gràcies a tots vosaltres per formar-hi part també.

Comparteix