Esteu aquí

Associació d'Ajuda a la Defensa d'Animals de Llavaneres


Associació sense ànim de lucre que es dedica a la alimentaciò, control sanitari i esterilització dels gats del carrer.

Dades de l'entitat

Nom
Associació d'Ajuda a la Defensa d'Animals de Llavaneres
Adreça
Avinguda de Catalunya, 56
Codi postal
08392
Població
Sant Andreu de Llavaneres
Comarca
Maresme
Telèfon
616546154
Adreça de correu electrònic
Àmbit
salut pública
Nombre de socis
25
Quota
80 anuals
Data de constitució de l'entitat
21-09-2009
nif
G65257842
Núm. registre local d'entitat
50
Núm. registre d'entitat a la Generalitat
3772010

Qui som

Ramon Moragas Malpica
President
Josep Maria Beltrol
Vicepresident
Marga Blanch Nieto
Secretària general
Paquita Graupera
Tresorera

Enllaços interessants

Pagina facebook Associaciò ADALL

Gatets!

Quant no hem pogut trobar a temps una gata prenyada i esterilitzar-la, arriben els petitons i això es el que passa a vegades.
Aquí teniu una cadellada nascuda al jardí particular d’una urbanització de Llavaneres. Els gatets foren recollits per un membre d’Adall i estan en acollida a punt de ser adoptats. La mare ja està esterilitzada. Preguem a tots els veïns que si veieu sovint una gata pels voltants de casa vostra, aviseu sanitat al nostre l’Ajuntament i posarem en marxa l’operatiu corresponent per evitar que hi hagi naixements incontrolats al carrer.

Moltes Gràcies!

Moltes Gràcies!

Així de lluïda va estar la nostra paradeta de Sant Jordi ! Cal donar les gràcies a tots els veïns que ens van ajudar i van fer possible la venda de les roses i dels llibres que permeten a l’associació anar-se mantenint per tenir cura de les colònies de gats, on dia a dia ens esperen els nostres estimats peluts.
La veritat es que sortosament, tenim gent incondicional i fidel que ens visita cada any i que
ja ha convertit en una tradició col•laborar amb l’estand d’Adall per Sant Jordi!
Moltes gràcies a tots!!!

Sant Jordi solidari!!!

Com cada any ADALL munta una paradeta per el dia de Sant Jordi! Es tracta de fer una mica de dinerons per ajudar als peluts del nostre poble. Amb la venda de les roses aconseguim pagar el pinso que necessitem per donar de menjar als gats de les colònies que controlem al municipi.
També es imprescindible tenir un remenen per si cal alguna cura veterinari de la que Adall s’hagi de fer càrrec.
Us esperem com sempre al carrer de Munt! Ajudeu-nos comprant una rosa solidària!!!

Necessitem ajuda !!!

No només ajuda econòmica també ajuda física per poder dur a terme la nostra tasca d’alimentar i tenir cura dels mes de 200 gats que tenim repartits per les diferents colònies del nostre municipi.
Els pocs que ens ocupem d’aquesta feina diària som ja força grans i necessitem un canvi generacional. Sovint hem fet crides per aconseguir nous voluntaris/voluntàries però sense cap èxit. Fins i tot el nostre Ajuntament ha fet d’altaveu per trobar alguna persona disposada a ajudar-nos però tampoc en aquest cas hi ha hagut sort.

Activitat Adall 2022

En aquest breu resum volem deixar constància de l’activitat que ha dut a terme la nostra associació en aquest any que acabem de deixar enrere. Us informen de les dades mes significatives.

Bones Festes

Mireu qui us felicita enguany el Nadal. Una gateta rescatada del carrer mig morta, la Ninna! Actualment viu molt feliç a la Cerdanya i es posa així d’artística perquè els seus papis li facin la foto. L’acompanyen els altres dos rescats: el Poppi i el Mimiu.
Amb aquesta bonica imatge Adall desitja a tots els seus socis, teamers, voluntaris, col•laboradors, simpatitzants... un Bon Nadal i un Feliç 2023.
Tot i que, cada dia, ho tenim més difícil, nosaltres intentarem seguir! Moltes gràcies per fer-nos costat!!!

Important!!!

Atenció a tots els propietaris de gats domèstics! Si encara no els teniu esterilitzats ara es el moment de fer-ho. Aprofiteu la campanya del nostre Ajuntament!
Perquè es molt aconsellable esterilitzar el vostre gat/gata?

En Henry ha tingut sort

En Henry finalment, ha tingut mòlta sort! Es aquest gat tan maco que buscava una nova família, ja que els 2 anys es va veure obligat ha marxar de la casa on vivia des que tenia un parell de mesos. Sortosament i gràcies a una persona molt pròxima a la nostra associació, en Henry, aquí el teniu, està feliç en una nova llar i la seva actual família també. Aquests finals feliços són els que ens donen ànims per continuar. Gràcies!

Gateta trobada

Aquesta gateta tan bonica fa dies que volta per el barri de San Pere, mes concretament carrers..Garbí, Mestral, Xaloc... Sembla que pot tenir propietari perquè es molt sociable i carinyosa, es molt joveneta, té el pel molt maco i no està gens prima. Malauradament ni està xipada ni porta cap identificació. Ens agradaria molt trobar els seus amos. Ja fa dies que està anunciada a Facebook però ningú respon. Fem un últim intent i a veure si hi ha sort. Finalment podríem proposar-la en adopció a traves d’Adall. Gràcies!!!

Vacances

Si marxeu de vacances el millor que podeu fer per el vostre gat es deixar-lo a casa i demanar algun familiar, amic o company que li posi menjar i aigua. Ja sabeu que els gats son molt territorials i el que més troben a faltar es el seu ambient habitual. També us trobaran a faltar a vosaltres, però si estan en un entorn que els resulta familiar, serà molt millor per ells. També hi ha residencies o protectores que poden tenir cura del nostre pelut mentre no hi som, només cal trobar una solució per aquests dies....Tot, menys abandonar-lo. Com diu un famós eslògan: Ell no so mereix!!!