Esteu aquí

SOS Adall

SOS Adall

Aquesta tarda mentre celebraven la reunió periòdica de l'Associació hem rebut una trucada de la policia local per dir-nos que havien trobat abandonats 8 gatets d'un mes d'edat dins d'un bagul. Una vegada més hem de recordar la importància d'esterilitzar els gats quan surten de casa per tal d'evitar que es produeixin situacions com aquesta. En aquest cas els hi hem procurat atenció sanitària d'urgència i una llar provisional fins al moment en què seran entregats a la protectora d'Argentona on se'ls buscarà una família d'adopció.

Les persones que integrem l'ADALL dediquem una gran part del nostre temps lliure a tenir cura dels animals que viuen al carrer i situacions com la d'avui, que desgraciadament es repeteixen massa sovint, ens sobrepassen.

Volem fer una crida als amants dels animals que vulguin col·laborar amb nosaltres perquè ens contactin a través d'aquesta web, per correu electrònic a associacioadall@gmail.com o a través del facebook d'ADALL. Necessitem persones que vulguin ocupar-se de donar-los menjar, tenir temporalment cura d'un gat malalt o tirar endavant una camada. Necessitem nous socis, donacions de pinso, gent que vulgui adoptar. Tota ajuda serà benvinguda.

Comparteix