Esteu aquí

Resum Activitat 2017

Resum Activitat 2017

És hora de fer un petit balanç de l'any que deixem enrere i que ha suposat un nou repte per a tots els membres d'ADALL, siguin socis, voluntaris o col·laboradors que lluitem, dia a dia, per la defensa dels animals perduts o abandonats.
Enguany i amb la col·laboració del nostre Ajuntament hem batut un record d'esterilitzacions arribant al centenar entre mascles i femelles. De fet, aquesta és la millor notícia que podem donar perquè evitem que es puguin reproduir els animalons que han de viure a les colònies. Sense aquesta mesura es faria impossible el control de les cries i per tant la gestió de les colònies.
També volem remarcar que hem participat en totes les Fires organitzades a Llavaneres o en altres indrets del Maresme per donar a conèixer la nostra tasca en favor dels animals. Mitjançant la venda d'articles fets pels voluntaris i voluntàries s'han recaptat fons que han servit fonamentalment per comprar pinso o pagar alguna urgència veterinària.
ADALL ha tingut presència als mitjans de comunicació, com per exemple al programa televisiu 'Catalunya directe' de 8TV, per explicar com gestionem les colònies i quins són els problemes amb què s'enfronten cada dia els alimentadors i alimentadores per dur a terme la seva tasca, que és francament impagable.
Enguany també hem posat en marxa el 'Teaming', el sistema de microcrèdits per a totes les persones que vulguin ajudar-nos. Només cal un euro al mes. Probablement ja coneixeu la filosofia d'aquest sistema, a base de molts 'Teamers' podem aconseguir recaptar fons per poder pagar l'alimentació dels animals.
Per últim, i no menys important, volem remarcar que en els últims 6 mesos, entre juliol i desembre, l'ADALL ha pogut aconseguir 13 adopcions de gats que vivien al carrer i que ara tenen una llar.

Comparteix