Esteu aquí

Maltractament de gatets

Maltractament de gatets

Diumenge al matí vam trobar aquests dos gatets de pocs dies de vida dintre d'una menjadora a les colònies de Llavaneres. Els vam portar a l'Hospital Veterinari per valorar el seu estat de salut perquè teníem moltes dificultats per alimentar-los. Els veterinaris van trobar les vies respiratòries plenes de terra, i que la seva condició era critica. Malauradament cap d'ells ha sobreviscut. Mes enllà de l'evidència d'un abandonament no sabem que els ha passat i donem per entès que qui els ha deixat ha sigut amb la millor de les intencions.
Voldríem destacar un parell de fets. En primer lloc pregar-vos que si trobeu un gat petit el porteu directament a un Centre Veterinari o ens truqueu a nosaltres perquè rebi atenció el més aviat possible. No se'ns escapa tampoc que el fet de que tinguessin les vies respiratòries obstruïdes no es pot deure a moltes raons diferents. És lamentable comprovar que al lloc privilegiat en el qual vivim, habitat pel més granat de la gent civilitzada, es puguin donar comportaments d'aquesta crueltat.
Us adjuntem un vídeo emès per La 2 en què podreu conèixer una mica més als gats i també podreu comprovar el tracte que es dona a aquestes criatures en un país respectuós amb els animals.

http://www.rtve.es/m/alacarta/videos/grandes-documentales/grandes-docume...

Comparteix