Esteu aquí

Acte de lliurament del Premi "Sunsi Mora" a la Visibilització Femenina

Acte de lliurament del Premi "Sunsi Mora" a la Visibilització Femenina

Qui va ser Sunsi Móra? (Llavaneres,1958-2011)
Professora de llengua i literatura en diversos centres dels Països Catalans, entre el quals, cal destacar, el Institut de Llavaneres, on va començar, deixant emprenta a tots, i els quinze anys viscuts a l’Institut de Canet, on any rere any, ensenyava a cop de malaltia, el valor de la justícia, la dignitat, la llibertat i l’elegància del saber perdre. Gran dinamitzadora d’activitats educatives desenvolupades dins i fora del centre, i d’altres, relacionades amb l’àmbit humanitari, cultural , lingüístic i internacional. Sunsi Móra, mediadora incomparable, que va fer de la professió, un model de vida.
Al institut de Canet li van fer homenatge creant la Secció d'Institut Sunsi Móra.
A Llavaneres, on va neixer, volem rendir-li homenatge creant aquest premis que visibilizan la tasca de la dona i que, sent molt important, ha quedat tantes vegades oculta o desprestigiada.

Tres candidates representant a diversos àmbits:
 La DONA EMPRESÀRIA (Carmen Obregón), la DONA SOLIDÀRIA (Salomé Royo) la DONA ESPORTISTA (Claudia Lluna) són les candidates d'aquesta primera edició.
Les votacions es vénen fent des de setembre al facebook de SI DONA, mitjançant "m'agrada" a la foto de la candidata preferida.

El dia 1 de desembre, Festa Major de Sant Andreu de Llavaneres, es disposarà d'una urna a la Plaça de la Vila per a qui no pugui votar per internet ho pugui fer presencialment, també hi haurà una urna el mateix dia de l'acte del lliurament del premi que es realitzarà al RESTAURANT MAS NADAL el dia 15 de Desembre a les 21h. Gaudirem d'un sopar de gala i música abans, durant i després de l'acte, comptant amb la presència de Toni Cruanyes, presentador del Telenoticies de TV3 i antic alumne de Sunsi Mora.

Per apuntar-se al sopar i lliurament de premis cal enviar un whatsapp al 630 29 30 07 o bé correu electrònic a sidona2018@gmail.com

Comparteix