Esteu aquí

Èxit de l'exposició fotogràfica "Dones de Llavaneres"

Èxit de l'exposició fotogràfica "Dones de Llavaneres"

El passat divendres 9 de març vam inaugurar a la Biblioteca municipal l'exposició "Dones de Llavaneres", una activitat que formava part de la programació "Març, mes de la Dona Treballadora".

La previsió era tancar l'exposició el 16 de març, però degut a la bona acollida i a la gran afluència de públic, es va allargar fins al 30 de març.

Des de l'Associació SI Dona volem fer arribar el nostre més sincer agraïment a l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres, que ha col·laborat en tot moment amb nosaltres i ens ha facilitat totes les eines necessàries per portar a terme aquesta exposició; a les dones que amablement han cedit la seva imatge, convertint-se en protagonistes d'aquesta mostra fotogràfica; als empleats i empleades de la biblioteca municipal, per la seva gran amabilitat, simpatia i suport; a les nostres col·laboradores, sòcies i amigues, que han estat treballant al nostre costat durant tot el procés, des de la recollida de fotos fins al servei de pica- pica.

Gràcies per la vostra col·laboració, sou les millors!

Tornarem a trobar-nos en les parades de Sant Jordi amb punts de llibre i en la "Festa del Pèsol" on trobareu tota la nostra informació.

Si desitges realitzar alguna consulta o vols fer-te sòcia de l'entitat, posa't en contacte amb nosaltres a través de:
email: sidona2018@gmail.com
tel: 630 29 30 07 (Pilar)

Comparteix