Esteu aquí

Voluntaris per al Casal de la Gent Gran

Voluntaris per al Casal de la Gent Gran

La Junta del Casal sol•licita col•laboradors voluntaris per a les següents activitats:

Filmar actes com són Els menjars de germanor, les actuacions de l'Esperit de Joventut, els balls i altres actes socials amb l'objectiu de tenir una bona base documental que puguem utilitzar posteriorment.

Editar vídeos del filmat anteriorment que serveixin de presentació i promoció de les nostres activitats. Podem pujar-los a la web i també reproduir-los en la nostra pantalla de televisió.

Comunicacions: Persona encarregada de donar difusió per Wassap, Web, Ràdio, cartells, anuncis, etc. De la programació prevista i també dels actes ja realitzats.

Oficina: Ajuda en treballs diversos d'oficina com pot ser la preparació d'activitats, inscripcions, seguiment i cobraments.

Ball: Persona que li agradi participar en l'organització del ball fent gestions de buscar grups musicals, decorar la sala, distribuir l'aforament i facilitar informació per a les comunicacions.

Menjars de germanor: voluntaris que participin en l'organització dels menjars preparant les taules, servint, recollint i, en cas necessari, cuinant.

Confecció cens: Persona que segueixi el desenvolupament de la campanya de captació de socis, donant informació a comunicacions, establint estratègia de lliurament de sol•licituds. Estudi del nou carnet de soci.

Demanem ajuda en general als socis i simpatitzants del Casal així com a altres entitats i persones de Llavaneres que estiguin disposats a donar-nos una mà en l'objectiu d'animar i revitalitzar el nostre Casal.

Comparteix