Esteu aquí

Tastet de Llavaneres

Tastet de Llavaneres

L'any vinent (2023) es compleix el 40 aniversari de l'Associació Casal de la Gent Gran de Sant Andrés de Llavaneres i entre els actes previstos per a la celebració destaca la proposta de realitzar el que anomenem un “Tastet de Llavaneres”. En aquest procés poden participar tots els veïns del poble. Consisteix a donar a conèixer una recepta o una forma pròpia d'elaborar determinat plat del qual s'està satisfet.
Amb les receptes rebudes, depenent de l'ajuda que ens pugui atorgar l'administració, intentarem editar un petit llibre en el qual també consti el nom del cuiner o de la cuinera i fotosgrafies fetes durant l'elaboració per tal d'il·lustrar-lo.
Finalment es fixarà una data per a realitzar el “Tastet de Llavaneres” en el qual es podran degustar els plats cuinats per cada participant. No es tracta d'un dinar sinó només de provar els diferents menjars i poder felicitar-nos entre tots. Tampoc és un concurs en què calgui competir, la idea és ser participatiu.
Les receptes poden ser de qualsevol tipus de menjar, (primer plat, segon plat, les postres o elixir).
La data límit per a presentar la recepta és 31 març 2023 i les dades mínimes necessàries són: Nom complert, edat, ingredients, manera de cuinar-ho i un nùmero de telèfon o adreça electrònica per poder contactar amb vosaltres.

Comparteix