Esteu aquí

Sito Rivera dirigirà l'Escola de Futbol Sala del Club Mestral 3 Viles

Sito Rivera dirigirà l'Escola de Futbol Sala del Club Mestral 3 Viles

Des del Club Esportiu Mestral posem en marxa un nou projecte: una escola de futbol sala, que dirigirà Sito Rivera. Entrenador professional de futsal, Rivera té experiència en les lligues de Japó, Itàlia, Romania, França, Hongria i Espanya. Podeu visitar el seu perfil de Twitter a https://twitter.com/sitofutsal.

Ens posarem en marxa al setembre. Vols saber-ne més?

L'actual director esportiu i padrí de l'Escola base futsal 3Viles, Sito Rivera, ens explica com sorgeix aquest projecte i per què ara:

"Després de més de 20 anys de dedicació professional i donant voltes per tot el món, anys d'entrega i sacrifici vocacional en el món del futsal, crec que ha arribat el moment de retornar part del que m'ha donat l'esport, i de la millor manera, mitjançant la formació de joves. Creant una escola base de futsal que englobi i reuneixi tots els valors que s'han de donar a/per l'educació de les persones i jugadors/es.

Per aquesta raó volem integrar aquests valors amb l'ùs de l'activitat esportiva, el futsal i l'esport de lleure. La veritat és que el plus de motivació l'hem tingut amb el fet que el nostre poble, en breu podrà gaudir d'un nou pavelló municipal. Motivació que ens engresca a poder iniciar activitats al municipi i a les 3 Viles, i a desenvolupar el foment del futsal mitjançant les activiats extraescolars a escoles i instituts, entre d'altres.

Escollim com a seu central el nostre poble de Sant Andreu de Llavaneres, ja que des del primer moment, l'Ajuntament, l'Alcaldia i la regidoria d'Esports ens han escoltat i donat suport en tot i també perquè és el meu poble, on he vist nèixer i crèixer els meus fills, un lloc privilegiat de les 3 Viles i del Maresme.

Crec que podem sumar i oferir coneixements i experiència a l'activitat esportiva per als nens/es i joves, que en breu seran la veu dels nostres pobles.

Val a dir que aquest projecte es va començar a gestar el 2015, a mans del meu bon amic i 'alumne' Joan Vázquez i Bellatriu, president del CE Mestral Llavaneres 3Viles, amb qui vam coincidir en aquest "somni" i necessitat esportiva.

Calia només trobar el moment! Ara, puc dir, que gràcies al camí ja fet pel CE Mestral ho farem posible."

Us hi esperem a tots/es!!

AdjuntMida
FUTSAL 3 VILES_0.pdf3.35 MB
Comparteix