Esteu aquí

Repetim la final Europea de motos d’aigua AquaX i l’Oktoberfest

Repetim la final Europea de motos d’aigua AquaX i l’Oktoberfest

El proper cap de setmana 19 i 20 d’octubre el CN El Balís repeteix i acull la Final Europea del circuit de motos aquàtiques AquaX Pro, essent la tercera vegada que se celebra a Catalunya.

Aquest campionat consta de dues versions, l’europea i l’americana. Aquest any hi prendran part un gran nombre de pilots de diferents nacionalitats. Entre els quals destacarà la participació, entre d’altres, d’alguns pilots d’El Balís que participen en representació del Club.

Al llarg de les dues jornades que tindrà lloc la prova, està previst que les instal·lacions del club seran assistides per un gran nombre d’aficionats, a causa de la repercussió internacional de l’esdeveniment i el fàcil seguiment que ofereix l’espigó del port i la platja del CN El Balís.

Després de l’èxit de l’any passat, durant el cap de setmana celebrarem la festa gastronòmica Oktoberfest! La festa de la cervesa, on també hi trobareu els millors plats dels restaurants del port i un grup de música en viu a la platja d’El Balís. És un esdeveniment obert a tothom i a qui convidem que hi vinguin amb moltes ganes!

Comparteix