Esteu aquí

Plastic Age: Activitat Mediambiental

Plastic Age: Activitat Mediambiental

El proper 7 de maig a les 11h, de la mà de Sedna Project, es celebrarà “Plastic Age”, una nova sessió de la primera edició de les nostres xerrades mediambientals en la qual els 30 primers assistents rebran un obsequi de benvinguda sorpresa.

La sessió es gratuïta i està oberta a tots els públic que estiguin interessats. Siguin o no socis del club nàutic. Enfocada especialment a famílies que vulguin gaudir d’una activitat lúdica i didàctica.

El principal objectiu de la sessió serà analitzar la problemàtica dels plàstics, com arriben al mar, temps de vida i quina alternativa hi ha, a més de conscienciar de la importància de cuidar els espais naturals.

Els oceans són els encarregats de generar el 50% de l’oxigen que s’expulsa a l’atmosfera. No obstant això, al ritme que estem contaminant l’aigua, al voltant de 12,7 milions de tones de plàstic a l’any, el mal que estem fent a la vida marina i al nostre ecosistema s’està tornant irreparable. És per això que, en finalitzar la xerrada, hem preparat una activitat de recollida de plàstics a la Platja del Balís.

La jornada està emmarcada dins de la campanya de la Federació Catalana de Vela “Per un mar sense residus”.

Es demana confirmar assistència i número d’acompanyants enviant un correu electrònic a esports@cnelbalis.com.

Comparteix