Esteu aquí

NO A LA GUERRA

NO A LA GUERRA

El 24 de febrer comencen els atacs russos contra Ucraïna. SI DONA ràpidament es mobilitza juntament amb l'ONG “VEN CON NOSOTROS” per portar un grup de 20 persones (la majoria menors) algun dels quals té família d'acollida a Llavaneres.
Una de les nostres sòcies va començar a mobilitzar cotxes per anar a Polònia a recollir aquest grup. Finalment es va acordar arribar fins a la frontera amb autocar. Quan ja estava programat sortir, es rep la notícia del Consolat espanyol a Varsòvia que aquest grup surt cap a Barcelona en un vol d'ajuda humanitària l'endemà. Ràpidament es va anul·lar l'autocar però se'n va contractar un altre per anar a recollir-los a l'aeroport el dissabte 5 de març. Des d'aquest dia el grup resideix al poble.
Sentim el retard en la publicació d'aquest missatge, però ha estat una feina tan intensa que no hem pogut trobar el moment. Sabem que aquest comunicat era una cosa que havíem de fer i, encara que tard, volem agrair a totes les sòcies de SI DONA que des del primer moment han estat informades de la situació i han aportat l'ajut i el suport necessari perquè l'estada d'aquestes persones sigui el més còmoda i agradable possible, acceptant així que part del pressupost de l'Associació fos invertit a facilitar les seves necessitats bàsiques (serveis periòdics de bugaderia, perruqueria, ioga, massatges i acompanyament, etc.).
Així mateix agraïm a l'Ajuntament de Llavaneres el suport a la causa presentada per SI DONA des del primer moment, aportant, mobilitzant i gestionant tota la burocràcia que ha calgut per arribar al punt on som, especialment Gemma Martí per la seva implicació a tots els nivells i per mantenir amb nosaltres una comunicació constant el que ha facilitat el treball en equip.
Ampliem aquest agraïment cap a l'empresa AUTOCARS CALELLA, per la seva atenció, la seva paciència i en especial a Angel Cañadas. També a les persones que s'han implicat des d'aquesta i altres poblacions: Marc des de Palafolls, Jose a Fanals, Peluqueria Velvet i Bar Minerva a Llavaneres, Katya Sudakova (ioga) Silvana Brigandi (massatges) ia totes les persones anònimes que han aportat el seu granet de sorra a aquesta causa.
Continuem amb la tasca i la implicació perquè aquestes persones es trobin còmodes a Llavaneres, malgrat tot el que han deixat enrere.
Moltes gràcies!!!
#NoALaGuerra #solidaritat #LlavaneresambUcraïna

Comparteix