Esteu aquí

Navega amb La Marató de TV3 a El Balís

Navega amb La Marató de TV3 a El Balís

El diumenge 16 de desembre, el Club Nàutic El Balís organitza per quart any consecutiu una jornada solidària navegant a vela. El Balís se solidaritza amb La Marató de TV3, enguany el càncer serà el protagonista, la primera causa de mort entre els homes i la segona entre les dones.

Es tracta d’una jornada oberta a tothom que vulgui navegar i acompanyar als nostres esportistes a participar d’un dia a l’aigua amb diferents tipus d’embarcacions. Des de l’optimist, fins la classe Creuer, passant pel llagut català, el windsurf… i en definitiva totes les embarcacions de l’Escola de Vela d’El Balís per tots aquells que ho vulguin (socis, amics, familiars…). Només has de tenir ganes de sortir a navegar. I si ho necessites, nosaltres et posem l’instructor!!

L’aportació per inscriure’t serà de 5€, destinats íntegrament a la Fundació Marató. Aquests diners es posaran dins de l’urna que hi haurà a l’acte de benvinguda a l’esplanada de l’Escola de Vela i el Club doblarà la quantitat obtinguda per entregar-ho posteriorment a La Marató de TV3. Si hi estàs interessat, no t’ho pensis més. Sigui com a esportista, com a voluntari o simplement com a espectador… participa-hi!! Envia un email i t’apuntarem!

Programa diumenge dia 16 de desembre:
10:30h Acte de benvinguda i inscripcions a l’esplanada de l’Escola de Vela. Xocolata calenta per a tothom.
11:30h Sortida conjunta de totes les Flotes i dels acompanyants que ho vulguin.
12:00h Inici Regata Solidària – Navega amb La Marató de TV3.
14:00h (aproximat) Retorn a Port Balís i tassa de caldo calent

Si estàs interessat a participar d’aquest gran dia de la vela solidària, no oblidis inscriure’t a esports@cnelbalis.com

Ah i no oblidis immortalitzar tots els moments!! Durant l’activitat, feu-vos moltes fotografies i pengeu-les a les vostres xarxes socials amb el hashtag #BalísambLaMarato i entrareu en un concurs on podreu guanyar una ruta guiada o lloguer de pàdelsurf!!
Suma’t a aquesta iniciativa, fes-ne difusió i surt a navegar amb La Marató!!

Comparteix