Esteu aquí

Ja pots fer la inscripció pel Balís Camp 2021 amb un 15% de descompte!

Ja pots fer la inscripció pel Balís Camp 2021 amb un 15% de descompte!

Comença el compte enrere per final de curs, per celebrar la revetlla de Sant Joan, per dir “Benvingut estiu” i amb totes aquestes per iniciar un nou any el Balís Camp!!
I ja podem anunciar que les inscripcions estan obertes, ara i fins al 15 de maig amb un 15% de descompte!!

El Balís Camp és el casal multiesportiu infantil i juvenil per excel·lència. És un casal divertit, on els nens i nenes, aprenen la tècnica de la vela i practiquen diversos esports nàutics a l’aire lliure, gaudint del temps, de l’aigua i, del més important, els nous amics que fan.

L’any passat, en ple any de pandèmia, ens vàrem replantejar el format del Balís Camp. Vàrem prendre totes les mesures necessàries perquè les activitats es desenvolupessin de forma segura i sense perdre de vista els principals objectius del casal: diversió, pedagogia i foment dels valors propis del Balís (amistat, treball en equip, respecte pel medi ambient, etc.) i treballant molt especialment la sensibilització dels més petits en relació amb aquesta nova normalitat provocada per la pandèmia Covid-19.

Aquest any repetirem. Seguirem des del primer dia un exhaustiu protocol de seguretat pel respecte i tranquil·litat de tots.

No t’ho pensis més i… Vine al Balís Camp!

Si vols beneficiar-te del vigent descompte, fes la compra a esports.cnelbalis.com des d’ara i fins al 15 de maig afegint al cupó de descompte que et demanarà el web al finalitzar el procés de compra, 15MAIG.

Comparteix