Esteu aquí

Inscriu-te al Balís Camp Setmana Santa

Inscriu-te al Balís Camp Setmana Santa

Aquest any ens hem anticipat i obrim inscripcions de Balís Camp Setmana Santa perquè aprofitis el 10% de descompte!

Ja tenim prepara’t el Balís Camp Setmana Santa, un campus multiesportiu d’iniciació a diversos esports, combinat amb tallers perquè els teus fills gaudeixin d’unes vacances de Setmana Santa a l’aire lliure i amb amics! Del 6 al 9 d’abril es realitzaran activitats en grup, acompanyats sempre per monitors i instructors especialitzats que dirigiran la pràctica esportiva.

Els cursos, orientats a nens des de 4 a 17 anys, es dividiran per edats perquè tots ells, tinguin el nivell que tinguin en vela, gaudeixin d’uns dies de vacances diferents i divertint-se, fent esport i aprofitant els valors que aporta la vela, el mar i la navegació! A més a més, fem activitats de lleure i…aquest any, en tenim alguna de molt divertida!!! No deixis de viure l’aventura amb companyarisme, aprenentatge i natura.

L’horari del campus serà de 9 a 14h, i serà durant aquestes 5 hores quan a més a més d’aprendre i familiaritzar-se en el món de la vela, també realitzaran jocs de platja, pàdel, tallers nàutics, windsurf, caiac i pàdel surf. (Menjador de 14-15h, opcional)

Aquest campus està obert per a nens i nenes des dels 4 als 17 anys. Aquests es troben dividits en els següents grups:
– Pre-vela: de 4 a 6 anys
– Infantil: de 7 a 12 anys
– Juvenil: de 13 a 17 anys

Anticipa’t i inscriu-te fent clic al següent link: https://esports.cnelbalis.com/index.php?route=product/category&path=136! Durant el gener i febrer gaudiràs d’un 10% de descompte afegint el cupó de descompte SSCAMP.

Fes que els teus nens i nenes gaudeixin del Maresme i l’esport des del mar!

Comparteix