Esteu aquí

Inscripcions obertes pel Casal de Setmana Santa Balís Camp amb descomptes!

Inscripcions obertes pel Casal de Setmana Santa Balís Camp amb descomptes!

A partir d’aquesta i durant tot el febrer gaudeix d’un 10% de descompte a la inscripció del Casal de Setmana Santa Balís Camp.

Aquest any més que mai, els nens i nenes han de gaudir a l’aire lliure, viure moments inoblidables amb altres companys i practicar esport. Nosaltres ho reunim tot per oferir-te un Casal que compleix, a més a més, totes les mesures i restriccions necessàries per evitar els contagis de la Covid-19.

Els cursos estan orientats a nens i nenes des de 4 a 17 anys, separats per edats i perquè tots ells gaudeixin d’uns dies de vacances diferents i divertits. Durant les cinc hores de casal, de 9 a 14h, a més a més d’aprendre i familiaritzar-se en el món de la vela, també realitzaran jocs de platja, pàdel , tallers nàutics, windsurf, caiac i pàdel surf. (Menjador de 14-15h, opcional).

Anticipa’t i realitza la inscripció! Durant el gener i febrer gaudiràs d’un 10% de descompte afegint el cupó: SSCAMP.
Entra a: https://esports.cnelbalis.com/campus

A causa de la situació sanitària actual pel COVID-19, no garantim al 100% que puguem seguir amb la planificació actual. El que sí podem assegurar és que sempre realitzarem les activitats amb les mesures necessàries com vam fer al Balís Camp d’estiu (0 contagis en tot l’estiu) i, si finalment, per força major no poguéssim oferir el Balís Camp, abonaríem el 100% de les inscripcions.

Comparteix