Esteu aquí

Inscripcions obertes pel Balís Camp 2020!!

Inscripcions obertes pel Balís Camp 2020!!

Aquest estiu, més que mai, els nens i les nenes necessitaran recuperar l’aire lliure, el contacte amb els amics i amigues i fer l’esport que durant les setmanes de confinament no han pogut gaudir.

El Club Nàutic El Balís obre el període d’inscripcions pel Casal d’estiu multiesportiu per nens i nenes de 4 a 17 anys, el Balís Camp.

El Balís Camp ofereix diversos programes segons l’edat i l’horari desitjat. Tots basats en propostes de lleure, des de cursos propis de vela (per totes les edats) amb el sistema de la Federació Catalana de Vela, fins a programes multi esportius on els alumnes, segons l’edat, practicaran Pàdel Surf, Windsurf, caiac, Ski Nàutic, faran tallers sostenibles o jocs de platja.

A causa de la situació sanitària actual pel COVID-19, no garantim al 100% que permetin aquest estiu seguir amb la metodologia de Casal com fins ara. El que sí podem assegurar és que sempre realitzarem les activitats amb les mesures necessàries i, si finalment, per força major no poguéssim oferir el Balís Camp, abonaríem el 100% de les inscripcions.

Si vols que el teu fill visqui un estiu per recordar, el Balís Camp és la millor opció! #BeBalís

INSCRIU-TE: https://esports.cnelbalis.com/campus

AdjuntMida
AAFF_BALIS CAMP_def.pdf2.84 MB
Comparteix