Esteu aquí

Fira de la Dona del Maresme

Fira de la Dona del Maresme

L'Associació Si Dona, Servei integral a la dona, de Sant Andreu de Llavaneres organitza la Fira de la Dona el dia 09 de març. Aquesta fira està oberta a totes les entitats i dones de la comarca que treballin en un dels eixos necessaris per minvar les desigualtats i les discriminacions de gènere en tots els àmbits: prevenció, sensibilització, visibilització, empoderament i capacitació, etc.

També està oberta a totes les dones a títol individual que des del seu camp d’expertesa aporten el seu saber fer a la societat i lluiten per sobreviure i tirar endavant els seus projectes: dones artesanes, artistes, emprenedores, esportistes, etc.

La fira coincidirà amb el Dia Internacional de la Dona, una cita important en el nostre calendari igualitari, per reivindicar el paper important de la dona en la societat i per renovar el nostre compromís i el de la societat amb la igualtat com una cosa de tothom.

La participació pot ser mitjançant la presència en un estand on s’exposarà el material de l’entitat o de la dona, actuació artística, xerrada, etc.

Hi haurà venda de productes artesans, exposicions, informació de comerços, entitats, xerrades, actuacions, monòlegs, demostracions, etc.

També hi haurà una botifarrada popular per a tothom, els tiquets es podran reservar a la secretaria d'El Casal de Llavaneres, 17 a 19 hores. El preu és de 5 € (botifarra, pa amb tomàquet, vi, aigua i postre)

L’acte tindrà lloc al recinte del parc de Sant Pere de Sant Andreu de Llavaneres, durant tot el dia. Si consideren oportú posar-se en contacte amb nosaltres mitjançant el telèfon 630 29 30 07 per ampliar d'informació o confirmar la seva presencia al acte.

Considerem que les oportunitats per donar visibilització a les dones sempre han de ser aprofitades.

Comparteix