Esteu aquí

EL CN EL BALÍS ES PREPARA PER A CELEBRAR L'INICI DE LA MEDSAILING 2023

EL CN EL BALÍS ES PREPARA PER A CELEBRAR L'INICI DE LA MEDSAILING 2023

• La competició es realitzarà del 16 al 19 de febrer en aigües pròximes a Port Balís, i constarà d'un màxim de 16 proves segons climatologia.
• L'èxit de l'organització del Mundial 29er 2022, ha ajudat al fet que la participació en la MedSailing hagi augmentat considerablement amb previsions de rècord.

Sant Andreu de Llavaneres, X de gener de 2023 – El Club Nàutic El Balís, es prepara per a acollir per novè any consecutiu la primera cita del calendari MedSailing – Eurocup#1 de la classe 29er, que es disputarà del 16 al 19 de febrer en aigües pròximes a Port Balís.
Avui dia, ja compta amb més d'un centenar d'embarcacions, i des del club es mostren ambiciosos per a augmentar alguna inscripció més durant els pròxims dies, podent arribar a superar la participació de la passada edició. El Club, va ser amfitrió el passat 2022 del Mundial d'aquesta classe, sent un gran campionat a nivell organitzatiu, la qual cosa ha ajudat a augmentar la participació per a la MedSailing. Alemanya i Suïssa, amb 17 embarcacions, són els països que tenen més representació, seguides d'Hongria amb 13 i Itàlia amb 11. Més lluny se situa Espanya que, avui dia, compta amb la participació de 3 embarcacions.

Durant l'esdeveniment es podran realitzar fins a un màxim de 16 proves amb un màxim de 4 per dia, en funció de la previsió climatologica. En elles es podrà veure un gran nivell competitiu, ja que es comptarà amb la participació d'esportistes d'alt nivell com els subcampions del Món, els italians Alex Demurtas i Giovanni Santi, així com els francesos Hugo Revil i Karl Devaux, tercers absoluts en el Mundial 29er. També participaran els campions del món sots 17, l'hongarès Soma Kis-Szolgyémi amb nova tripulació i canvi de rols dins de l'embarcació, així com els subcampions del món sots 17, els francesos Tom Goron i Mael Clochard.
“És una gran notícia per al club acollir la Medsailing per novè any consecutiu, ja que demostra la professionalitat de tot l'equip del CN El Balís i, sobretot, posar en valor l'entorn que ens envolta”, comenta Fran Ripoll, president del Club Nàutic El Balís.
“Crec que el resultat de l'organització del Mundial del passat estiu, en el qual superem el rècord de participació, ens ha servit per a agafar presència i reconeixement en el sector i demostrar-nos a nosaltres mateixos el potencial per a acollir qualsevol competició en les nostres aigües”, conclou el president.

Comparteix