Esteu aquí

El Balís es suma de nou a la Recollida “Per un mar sense residus”

El Balís es suma de nou a la Recollida “Per un mar sense residus”

El Club Nàutic El Balís, amb el suport de la Federació Catalana de Vela i la col·laboració de l’Agència de Residus de Catalunya (ARC), es suma a la Jornada de Recollida de Residus.

La trobada serà el dissabte 8 de maig de 10 a 13h a la Platja del Balís.

Aquesta acció s’engloba dintre del programa de Vela Sostenible de la Federació i del projecte “Let’s Clean Up Europe” que impulsa l’ARC. També hi col·labora Turtl Project.

Aquesta activitat té com objectiu retirar de la platja els residus no biodegradables i detectar-ne quins són els més freqüents i perillosos, i conscienciar-nos de la problemàtica dels residus abocats al medi natural, confirmant el compromís amb el medi ambient, doncs la relació que tenim amb el nostre entorn determina la protecció que fem del medi. Així mateix, aquesta vegada, també encoratgem a tots aquells que tinguin taula de pàdel surf pròpia a sortir des de la platja del Balís i recollir tots aquells residus que es trobin a la costa del litoral.

La jornada es durà a terme seguint les mesures de seguretat per evitar la propagació del virus. Serà un esdeveniment a l’aire lliure on serà d’ús obligatori la mascareta, el gel hidroalcohòlic i s’haurà de mantenir la distància entre tots els assistents.

L’educació ambiental comença per nosaltres mateixos.

Reserva la teva plaça envia un email a esports@cnelbalis.com

L’endemà, dia 9, Llavaneres se suma també a la jornada ‘Let’s Clean Up Europe!’

Comparteix