Esteu aquí

Coneixes la tranquil·litat que transmet remar?

Coneixes la tranquil·litat que transmet remar?

Amb l’objectiu de promocionar el rem i liderar les activitats relacionades amb el mar, l’Escola de Rem del Balís ofereix la pràctica de rem de banc fix.
T’oferim cursets per iniciar-te al món del rem, un esport molt complert i on gaudiràs del treball en equip i de l’entorn marítim.

Amb els entrenaments de banc fix, aptes per a tots els nivells i edats, descobriràs un dels esports més complets i beneficiosos que existeixen. L’activitat es planteja des d’un punt lúdic i no competitiu i no es necessita cap condició física prèvia. A les classes s’hi adquireixen nocions tècniques, de gestualitat, de seguretat, de manipulació del material i d’autoentrenament en sec, si es precisa.

Les classes en llagut català resulten una activitat que permet treballar aeròbicament i tonificar els músculs de la part superior del cos. És la unió perfecta entre l’esport del rem i la llibertat que transmet el mar.

Tenim uns horaris establerts, però si veniu amb un grup de 6-8 persones i proposeu un nou horari, es valorarà la possibilitat de crear un nou equip. Així mateix, a mesura que anem tenint més inscrits, obrirem nous horaris. A dia d’avui són: els dimarts i els dijous a les 19 i a les 20h. El preu és de 30€ al mes.

Així mateix, els dissabtes oferim un tastet gratuït de rem d’iniciació. Per qualsevol dubte, es pot enviar email a rem@cnelbalis.com

Vine a passar una bona estona amb amics mentre practiques un esport d’equip saludable i amb un entorn immillorable.

Comparteix