Esteu aquí

Concurs Bandera Blava

Concurs Bandera Blava

El nostre entorn cada cop ens alerta més de la important situació en la que ens trobem, de la necessitat d’ajuda per part del factor humà i la responsabilitat que tenim de cuidar i mantenir el nostre medi ambient.

Per aquest motiu, us presentem un concurs fotogràfic anual, destinat a crear consciència sobre l’educació mediambiental. Som un port sensibilitzat amb l’actual problemàtica mediambiental i volem que tots vosaltres també formeu part d’aquesta iniciativa.

Es tracta d’un concurs fotogràfic, vàlid des de l’1 de febrer fins al 30 de novembre. Per participar només cal penjar fotografies al vostre Instagram de temes mediambientals o sostenibles, i afegir el hashtag #BalísBanderaBlava. Poden ser fotografies de moments o coses del vostre dia a dia, accions que feu per reduir els residus o tot allò que vosaltres vulgueu, sempre que sigui amb una temàtica mediambiental o sostenible.

Tant sols amb la publicació i el hashtag #BalísBanderaBlava ja entreu a participar en el concurs amb possibilitats de guanyar uns grans premis. No perdeu l’oportunitat de participar i ser un dels guanyadors.

Promovem tots junts la conservació del medi ambient.

Bases del concurs:

• Termini: de l’1 de febrer al 30 de novembre.

• Temàtica: imatges relacionades amb el medi ambient i sostenibilitat del litoral del maresme

• Premis:
Ruta guiada de vela lleugera per a 5 persones
2×1 en lloguer de la Lolita (embarcació sense titulació)
Lloguer de pàdel surf per a 4 persones

• Concurs obert a qualsevol persona. Cada participant pot penjar tantes fotografies com vulgui, sempre amb el hashtag #BalísBanderaBlava

• El jurat estarà integrat per un equip del CN El Balís.

• Un cop tinguem els guanyadors, al desembre ens posarem en contacte amb ells via xarxes socials per comunicar-li la notícia.

• Tots els participants cediran els drets perquè el CN El Balís pengi la fotografia guanyadora a les seves xarxes socials

Comparteix