Esteu aquí

Comunicat Oficial: ACORD DE COL·LABORACIÓ FEMENI MARESME- BÀSQUET SANT POL 07

Comunicat Oficial: ACORD DE COL·LABORACIÓ FEMENI MARESME- BÀSQUET SANT POL 07

Ens plau anunciar mitjançant aquest comunicat l'acord de col·laboració amb el Basquet Sant Pol

Aquest acord s'emmarca en el projecte d'expandir el projecte FEMENI MARESME, amb l'objectiu de créixer en nombre d'equips ,jugadores i instal·lacions per tal de facilitar la possibilitat de jugar a bàsquet a totes les jugadores de la comarca del Maresme, formant part d'un projecte #diferent potenciant el bàsquet femení a la localitat de Sant Pol

L'objectiu principal del projecte FEMENÍ MARESME, és treballar per ser un referent del basquet femení a la comarca del Maresme amb aspiracions de tenir un equip Sènior el més amunt possible i els seus equips de base a la màxima categoria ,entenent el bàsquet de formació com un desenvolupament personal aprenent a la vegada que competint.

L'acord serà efectiu la temporada vinent 2019/2020 on l'equip Junior Preferent del Femení Maresme jugarà tots els partits de competició en el Pavelló Municipal de Sant Pol de Mar i s'inscriurà amb el nom de Femení Maresme -Bàsquet Sant Pol.

Per altra banda l'equip Sènior del Bàsquet Sant Pol es veurà reforçat amb jugadores del Junior Femení Maresme per tal d'intentar l'ascens de categoria i s'inscriurà amb el nom de Bàsquet Sant Pol - Femení Maresme.

Paral·lelament a aquest acord s'estableix també un conveni de col·laboració entre els ajuntaments de procedència dels dos Clubs (Sant Andreu de Llavaneres i Sant Pol de Mar) que serà formalitzat pels alcaldes de les dues poblacions el pròxim 1 de juliol del 2019 i signat pels presidents de les dues entitats esportives, durant la recepció a l'equip Campió d'Espanya Cadet a l'ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres.

Com a acta previ el diumenge dia 30 de Juny a les 12h, el #CadAFM disputarà un partit amistós al Pavelló Municipal de Sant Pol de Mar vs. La Selecció d'Austràlia, emmarcat dins de la gira europea que realitza aquest equip.
Amb aquest partit es vol remarcar el que serà un dels objectius principals d'aquest acord: portar el bàsquet d'elit i d'alta competició a la població de Sant Pol de Mar.

En aquest partit s'espera l'assistència tant dels alcaldes de Sant Andreu de Llavaneres i Sant Pol com dels regidors d'esports de les dues poblacions

Firmen el present comunicat ,els presidents del Femení Maresme BC, Jordi Fornès i Graells i el president del Bàsquet Sant Pol, Albert Gómez Reverter

Comparteix