Esteu aquí

Escola base Futsal 3Viles - Sito Rivera: un fet, una il·lusió, una realitat arrelada!

Escola base Futsal 3Viles - Sito Rivera: un fet, una il·lusió, una realitat arrelada!

L' actual director esportiu i padrí de l'Escola base futsal 3Viles, en Sito Rivera, ens explica com sorgeix aquest projecte i per què ara!
"Desprès de més de 20 anys de dedicació professional i donant voltes per tot el món, anys d'entrega i sacrifici vocacional en el món del futsal, crec que ha arribat el moment de retornar part del que m'ha donat l'esport, i de la millor manera, mitjançant la formació de joves. Creant una escola base de futsal que englobi i reuneixi tots els valors que s'han de donar a/per l'educació de les persones i jugadors/es.
Per aquesta raó volem integrar aquests valors amb l'ùs de l'activitat esportiva, el futsal i l'esport lùdic.
La veritat és que el plus de motivació l'hem tingut amb el fet que el nostre poble, en breu podrá gaudir d'un nou pavelló PAV3 . Motivació que ens engresca a poder iniciar activitats al municipi i 3Viles, i a desenvolupar el foment del futsal mitjançant les activiats extraescolars a escoles i instituts, entre d'altres.
Escollim com a seu central el nostre poble de Sant Andreu de Llavaneres, ja que des del primer moment, el propi ajuntament/alcaldia i la regidoria d'esports ens han escoltat i recolzat en tot i tambè perquè és el meu poble, on he vist nèixer i crèixer els meus fills, lloc privilegiat de les 3Viles i el Maresme.
Crec que podem sumar i oferir uns coneixements i experiencia més a l'activitat esportiva pels nens/es i joves, en breu la veu dels nostres pobles, de l'educació, formació i vida saludable a seguir.
Val a dir que aquest projecte ja ve "embrionant" des del 2015, a mans del meu bon amic i "alumne", en Joan Vázquez i Bellatriu, (president del CE Mestral Llavaneres 3Viles). Amb qui vam coincidir amb aquest "somni" i necessitat esportiva. Calia nomès trovar el moment! Ara, puc dir, que gràcies al camí ja fet per el CE Mestral i aquesta entitat Llavanerenca i de les 3Viles, ho hem fet i farem posible."

Us hi esperem a tots/es!!