Esteu aquí

Vols ser voluntari de la cavalcada de Reis 2018?

Vols ser voluntari de la cavalcada de Reis 2018?

La Regidoria de Participació Ciutadana, a petició de la Regidoria de Cultura i en col·laboració del consell municipal Cavalcada de Reis, obre una campanya de captació de voluntaris per col·laborar en la seguretat de la Cavalcada de Reis 2018.

Des de la comissió organitzadora, s'està treballant de valent des de fa mesos per preparar la rua de Ses Majestats els Reis d'Orient i necessiten persones que vulguin col·laborar de manera desinteressada en el servei d'ordre i seguretat per a la cavalcada del dia 5 de gener.

És per això que obrim un període d'inscripció de voluntaris. Les persones que hi vulguin col·laborar s'hi poden inscriure emplenant aquest formulari abans del 28 de desembre de 2017.

La inscripció implica el compromís a participar a totes les reunions i actes als quals convoqui l'organització i a tenir cura del material personal que rebin com a voluntaris. A més, caldrà que compleixin amb les instruccions que us facilitin els organitzadors de la rua. L'únic requisit per a ser voluntari és ser major d'edat.