Esteu aquí

Apunta't a la Comissió de Festes!

Apunta't a la Comissió de Festes!

Les Regidories de Cultura i Joventut i de Participació Ciutadana treballem per reimpulsar la Comissió de Festes: cal un relleu per a les persones que se n'encarregaven fins ara. Per tal de reactivar-la, convoquem una reunió el proper dijous 2 de novembre, a les 20 hores, a la sala de plens de l'Ajuntament. Des del consistori es fa una crida a la participació entre els veïns i veïns que tinguin ganes de col·laborar en l'organització de les festes locals.

A la trobada, es plantejarà el nou sistema de funcionament de la Comissió, que es proposa treballar per equips en funció dels projectes del calendari festiu a desenvolupar. A més, entre els assistents es demanarà que es proposin i es designin les persones que n'estaran al capdavant i que, segons es defineix al reglament d'aquest òrgan de participació, són un president/a, un vicepresident/a i un secretari/a, així com vocals i, també, seguint el nou sistema de funcionament, els responsables de les subcomissions.

Algunes de les propostes en les quals ha treballat la Comissió de Festes des de la seva posada en marxa, el 27 de novembre de 2014, han estat els actes a favor de la Marató de TV3, les Barraques Joves i el cicle Can Caralt, obert per vacances.

El primer objectiu, a més de definir aquestes àrees de treball i de triar els responsables de la comissió, serà l'organització dels actes de Llavaneres amb la Marató de TV3, que se celebra el proper 17 de desembre.

Si estàs interessat a formar-ne part, emplena aquest formulari.