Esteu aquí

Som de Preferent!

Som de Preferent!

Amb la classificació del nostre nou equip el #JunrAFM i el #CadCFM per jugar a la màxima categoria després de superar les fases de classificació prèvia, el nostre club situa juntament amb el #CadAFM i L'#InfAFM que ja tenien la categoria assolida, els seus 4 equips en la màxima categoria , tot un èxit aconseguit en un curt període de temps.
El #CadCFM es va classificar després de derrotar a la UE Mataró i al FC Barcelona Bàsquet Femení en el definitiu partit a domicili per 56 a 72.
Cal destacar la classificació del #JunrAFM, un equip que va començar a treballar el 17 d'agost per preparar unes fases en un dels grups mes difícils juntament amb la JET de terrassa i el Bàsquet Almeda, clubs tots ells amb equips molt consolidats. El primer partit les noies entrenades per L'Albert Serrano guanyarien a domicili a les de Terrassa per 46 a 59 i en el definitiu en un pavelló ple a vessar tot i jugar un diumenge a les 8 de la tarde, derrotarien al Basquet Almeda en un competit i emocionant partit que es resoldria en els instants finals amb una pròrroga inclosa per 62 a 58
A tots moltes gràcies pel suport rebut!
#somfemenimaresme #somdiferents i #somdepreferent

Comparteix