Esteu aquí

El #JunrAFM es classifica per Jugar a Preferent A !!

El #JunrAFM es classifica per Jugar a Preferent A !!

El #JunrAFM es va classificar ahir brillantment per jugar la segona fase de la competició a la màxima categoria ,on es trobarà amb rivals de la talla del Femení Sant Adrià, L'Uni Girona i El FC Barcelona Femení entre altres, tot ells equips amb jugadores de segon any a la categoria , mentre que el nostre equip esta íntegrament format, per jugadores de primer any reforçat amb jugadores del Cadet A i C.

Després d'una brillant primera fase, l'equip dirigit a la banqueta per L'Albert Serrano i amb en Miki Hernández com a ajudant, s'ho va jugar tot a un únic partit vs. el CB LLeida a Tàrrega, on es va endur el partit i la classificació en guanyar per 47 a 43.

Tot una fita que col·loca el nostre club dins de l'elit i en un reduït grup de clubs que tenen tots els seus equips "Top" jugant a la màxima categoria possible. Volem felicitar a tots els integrants del cos tècnic, encapçalat pel nostre Director Tècnic i exjugador de Basquet ACB,Albert Illa i a totes les jugadores, per haver-ho aconseguit en tan poc temps..
A SEGUIR TREBALLANT I A GAUDIR-HO AL MÀXIM!

Categories x equip:

✅ #JunrAFM ▶️ Preferent A

✅ #CadAFM ▶️ Preferent A

✅#CadBFM ▶️ Interterritorial

✅#CadCFM ▶️ Preferent B

✅#InfAFM ▶️ Nivell A-1

✅#MinAFM ▶️ Nivell A-1

Comparteix