Esteu aquí

Aquest Estiu hem fet història!

Aquest Estiu hem fet història!

Per primera vegada a la curta història del nostre club, una jugadora FM ha aconseguit penjar-se una Medalla en competició oficial FIBA! Chiso Okafor jugadora del #CadAFM i llavanerenca d'adopció, es va penjar la medalla de Bronze del Campionat Europeu Sots 16 jugat a la ciutat Lituana de Kaunas. Després de guanyar clarament tots els partits de la fase de grups vs. Letònia, Sèrbia i Holanda, la #U16 va arribar imbatuda a les semifinals després de derrotar a la Selecció Belga en els vuitens de final i a la Selecció de Polònia als quarts. En un partit molt emocionant la #U16 queia derrotada per només dos punts vs. la selecció italiana (62 a 60) aconseguint brillantment la medalla de bronze i 3a posició final vs. la Selecció de Turquia per 47-64 en la final de consolació. Amb aquest resultat i la medalla aconseguida per la nostra jugadora, l'entitat esportiva del nostre poble entra de ple en el reduït grup de clubs amb jugadores amb medalla oficial FIBA.

A més a més dues jugadores també del nostre club la Nahawa Diarra i La Davinia Angel ,van participar en tornejos de preparació amb les Seleccions Espanyoles #U15 i #U14 respectivament.

La Nahawa Diarra jugadora del #CadAFM va quedar campiona del torneig de L'Amistat jugat a França el mes de Juliol amb la #U15 després de Guanyar a les Seleccions de Grècia, Italia i França.

La Davinia Angel jugadora del #CadCFM va participar en el torneig BAM de Valencià del 16 al 18 d'agost on va obtenir la segona posició després de guanyar a les Seleccions de Finlàndia, Polònia, Grècia i perdre la final contra el segon combinat de la#U14

Uns èxits obtinguts amb molt d'esforç i treball per part de les jugadores i per la gran tasca feta durant tota la temporada pels entrenadors i equip tècnic del nostre club.

AdjuntMida
DaviniaSele.JPEG1.35 MB
Nahawasele.jpg52.85 KB
Comparteix