Esteu aquí

Exposició Grup Foto Serenavall

Exposició Grup Foto Serenavall

Després de provar-ho el 2016, passat l’estiu de 2017 uns quants fotògrafs aficionats de Llavaneres van decidir tornar-ho a provar i, finalment, el 20 d’octubre de 2017, en una reunió en que van participar Carme Cabot, Daniel García, Dolors Graupera, Jaume Llobregat, José Luís Martín, Juli Mohedano i Rafael Planas, es va formar el Grup Foto Serenavall.

Un any desprès el grup està funcionant i realitza activitats com sortides fotogràfiques, visites a exposicions, sessions de crítica i millora de fotos de socis, etc. El Grup Foto Llavaneres està format per 14 socis, tots de Llavaneres, que es reuneixen els divendres en una sala cedida amablement pel Casal de Llavaneres.

Ara es prepara la primera exposició del grup, que es farà per la Festa Major de Sant Andreu, els dies 30 de novembre i 1 i 2 de desembre a La Cava del Casal.

La exposició es col·lectiva i el tema triat es Llavaneres.

L’horari serà de 18:00 a 20:00 h divendres, dissabte i diumenge, i els visitants podran veure Llavaneres des de diferents punts de vista fotogràfics.

Les fotos exposades son de Diablillo, Dolors Graupera, Jaume Llobregat, José Luís Martín, Juli Mohedano, Cecilia Morales, Tere Ortiz, Alicia Parera, Ana Payá, Rafael Planas i Anna Tresserras.

Llavaneres 9 novembre 2018

AdjuntMida
Cartell845.29 KB
Comparteix