Esteu aquí

Navega amb La Marató de TV3

Navega amb La Marató de TV3

El diumenge 17 de desembre, el Club Nàutic El Balís organitza per tercer any consecutiu una jornada solidària navegant a vela.

Es tracta d’una jornada oberta a tothom que vulgui navegar i acompanyar als nostres esportistes a participar d’un dia a l’aigua amb diferents tipus d’embarcacions. Des de l’optimist, fins la classe Creuer, passant pel llagut català, el caiac i el windsurf i en definitiva totes les embarcacions de l’Escola de Vela d’El Balís per tots aquells que ho vulguin (socis, amics, familiars…). Només has de tenir ganes de sortir a navegar. Si ho necessites, nosaltres et posem l’instructor!!

L’aportació voluntària serà de 5€, destinats íntegrament a la Fundació Marató, enguany contra les malalties infeccioses. Aquests diners es posaran dins de l’urna que hi haurà a l’acte de benvinguda a l’esplanada de l’Escola de Vela i el Club doblarà la quantitat obtinguda per entregar-ho posteriorment a La Marató de TV3. Si hi estàs interessat, no t’ho pensis més. Sigui com a esportista, com a voluntari o simplement com a espectador… participa-hi!! Envia un email i t’apuntarem! A més a més, si vens, sortiràs en directe per TV3.

A més a més, l’Escola de busseig Posidònia, farà un busseig solidari. Part d’aquesta inscripció anirà destinada a La Marató, així com els 5€ de cost de l’acompanyant que podrà sortir a navegar amb la mateixa embarcació Posidònia.

Programa diumenge dia 17 de desembre:

10:30h Acte de benvinguda i inscripcions a l’esplanada de l’Escola de Vela. Xocolata calenta per a tothom cedida pel Restaurant Can Jaume.
11:30h Sortida conjunta de totes les Flotes i dels acompanyants que ho vulguin.
12:00h Inici Regata Solidària – Navega amb La Marató de TV3.
14:00h (aproximat) Retorn a Port Balís i tassa de caldo calent cedit per Aneto.

Comparteix