Esteu aquí

Cap de setmana de gastronomia i esports nàutics a la Fira Port Balís MarinaDay

Cap de setmana de gastronomia i esports nàutics a la Fira Port Balís MarinaDay

El Club Nàutic El Balís de Sant Andreu de Llavaneres celebra el cap de setmana del 9, 10 i 11 de juny la Fira Port Balís MarinaDay, coincidint el dissabte amb el MarinaDay, la iniciativa impulsada per l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET) i que reuneix 33 ports de tota la geografia catalana.
En aquest marc, el Club Nàutic El Balís organitzarà diverses activitats nàutiques i d’oci per impulsar i donar a conèixer el port. Al llarg de tot el cap de setmana, els usuaris tindran accés gratuït a la mostra i podran gaudir de l’activitat del port. Per això, s’organitzaran una multitud d’activitats gastronòmiques, infantils i esportives. A més, els socis del Club Super3 que mostrin el seu carnet de Supers rebran un obsequi.
Cap de setmana familiar.

Amb motiu de la Fira Port Balís MarinaDay, el port es convertirà en un atractiu centre dirigit a totes les edats, especialment a les famílies. En aquest sentit, el Balís oferirà:
- Tallers gratuïts infantils, destinats al coneixement nàutic i a la conscienciació sobre la cura del medi ambient, com nusos mariners o tallers de popets de plàstic.
- Activitats esportives i nàutiques gratuïtes. Al llarg de tot el cap de setmana, els que ho desitgin, podran posar en pràctica les seves habilitats en els esports nàutics més de moda, com pàdel surf, caiac, sortides de vela, rem i bateig de windsurf.
- Trenet gratuït. Amb l’ànim de vincular les tres viles amb el Balís, el Club posarà, al llarg de tot el cap de setmana, un trenet que transportarà de forma gratuïta, a través de les tres viles, els ciutadans que vulguin accedir a la fira.
- Platillos. Els restaurants del Port Balís formaran part d’aquesta fira. Els usuaris tindran l’oportunitat de degustar l’oferta gastronòmica del port amb platillos que podran degustar a la fira.
- Masterclass de ioga: El dissabte a les 11:30 s’oferirà a tots els assistents una classe dirigida de ioga per començar el dia relaxats.
- Desfilada de moda. Dissabte el vespre les últimes novetats en tèxtil seran els protagonistes de la Fira amb una desfilada de moda a càrrec de Peca de Lupe. La mostra finalitzarà amb una festa nocturna a càrrec d’un Dj.
- Passejada amb golondrina, el dissabte i el diumenge, de 4 a 5 de la tarda. Aquesta activitat, que organitza Posidònia, tindrà un cost de 5 euros per persona.
- Aloha Market. Al llarg de tot el cap de setmana, i després de l’èxit d’altres edicions, un mercat de productes artesanals, de moda i gastronòmics ompliran el passeig de Port Balís.

Dissabte, MarinaDay
Seguint l’estela de l’any passat, El Balís s’adhereix al MarinaDay, la iniciativa impulsada per l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET) i que reuneix 33 ports de tota la geografia catalana. L’objectiu de la celebració és donar a conèixer la varietat i serveis dels ports esportius catalans i fer difusió de l’àmplia oferta nàutica, cultural, d’oci i gastronòmica que tenen els ports.

AdjuntMida
Programa_FPB_2017_def.pdf7.22 MB
Comparteix