Esteu aquí

Associació Som Gent Saludable i Dinàmica


Professionals de la salut preventiva.

Dades de l'entitat

Nom
Associació Som Gent Saludable i Dinàmica
Codi postal
08392
Població
Sant Andreu de Llavaneres
Comarca
Maresme
Telèfon
633146941
Adreça de correu electrònic
Àmbit
salut pública
Data de constitució de l'entitat
24-11-2014
nif
G66382979
Núm. registre local d'entitat
84
Núm. registre d'entitat a la Generalitat
54892

Qui som

Ramon Romeu
President

Enllaços interessants

web general

CLUB 1O MIL PASSOS

El nostre Club 10 Mil passos, està estudiant posar en funcionament les noves tecnologíes a favor dels seus socis i simpatitzants, incorporant les recents tendències digitals NFT amb cryptos per pagar a qui camina.
Estem valorant diferents aplicacions, algunes encara en fase Beta, però de ben segur poden ser molt interessants per que ens paguin per una cosa que ja fem. Ja estem provant algunes.

ACORD AMB SOM AIGUA

L'Associació ha arribat a un acord per la representació d'un del millors filtres domèstics arreu del mon, proporcionat per la Cooperativa Som Aigua.
La Cooperativa Som Aigua, especialista en el tema de l'aigua, té llicència d'un dels filtres tecnològics més avançats i saludables del món i la seva relació qualitat / preu està al 50% d'altres en el mercat.
L'Associació Gent Saludable que sempre busca donar el millor servei als seus associats, promou que som el que mengem i bevem, per tant, una inversió en l'obtenció d'una aigua pura, sempre es beneficiós per la nostra salut.

TERÀPIA ORTOMOLECULAR

Tenim diferents pautes per a reconduir i millorar estats del cos descompensats i portar-lo al seu origen d'una manera natural i no agresiva amb resultats garantits, doncs som el que mengem.
Donem indicacions personalitzades segons la patalogía de cada persona per nivellar necesitats i el cos torni a funcionar correctament.
Tot basat en els principis de la medecina xinesa i les indicacions de HIpócrates, el pare de la medecina.

Per a més informarció:
associaciogentsaludable@gmail.com

GYM GG (CASAL DE LA GENT GRAN)

Des de 2018 que l'Associació treballa oficialment amb l'Ajuntament per donar suport al condicionament físic de la seva gent gran al mateix Casal, una tasca que es realitza amb molta cura per atendre a totes les edats des dels 60 anys en endavant i amb un programa tan agradable que s'ha fet una llista d'espera per poder demanar plaça.
Si ets una persona gran i vols obtenir una millor qualitat de vida, no et pots perdre una cosa tan essencial com aquesta.
T'esperem!
P.D.: Apunta't a la propera llista a Ca l'Alfaro

CAMINADES SALUDABLES

Conveni entre l'Associació de Persones Saludables i el Centre de Gent Gran de Llavaneres per iniciar caminades saludables per a persones a partir de 60 anys a partir del proper 12 de novembre, tots els divendres al matí.
Per a totes les condicions, perquè cadascú pot fer-ho a la carta i marcar el seu propi recorregut, encara que anar en grup sempre dóna un millor rendiment i obligació.
Estem dissenyats per caminar, el més natural, amb menys impacte i un petit cost amb molts beneficis.

REAL FOOD

Programa d'alimentació saludable "real food" per a tothom, amb la metodologia Nutriite WP, amb molts experts en nutrició i sanitat.
Serveix per aprendre a alimentar-se fent un canvi d'hàbits saludables en quan al menjar, conèixer el nostre propi cos i el seu funcionament, millora i reconduïr alguna patología com l'augment de pes, diabetes, colesterol, etc. tot d'una manera molt natural i sense químics.