Esteu aquí

Associació Som Gent Saludable i Dinàmica


Professionals de la salut preventiva.

Dades de l'entitat

Nom
Associació Som Gent Saludable i Dinàmica
Codi postal
08392
Població
Sant Andreu de Llavaneres
Comarca
Maresme
Telèfon
633146941
Adreça de correu electrònic
Àmbit
salut pública
Data de constitució de l'entitat
24-11-2014
nif
G66382979
Núm. registre local d'entitat
84
Núm. registre d'entitat a la Generalitat
54892

Qui som

Ramon Romeu
President

Enllaços interessants

web general

ORIENTACIÓ EMPRESARIAL

La salut financera també es important per la nostra ment i no tenir-ho resolt pot comportar angoixa que ens porta a menjar més i pitjor i no dormir bé.
Per això des del nostre departament de salut emocional, creiem que el creixement i la posada al dia de les opcions que tenim per generar diners d'una manera autònoma és important.

CONFERÈNCIES SALUDABLES

La importància de l'alimentació es fonamental per la nostra salut. Tenim molt de desconeixement sobre el que ens pot aportar menjar bé o no, així com la manca de hidratació.
Tot i que la salut no es sols menjar, sinó que també la salut mental es el descans, l'exercici i el sol que son importants.
Per això i com és la nostra missió, estem realitzant xerrades sobre la salut que ens portin a un benestar òptim d'una manera saludable.
Son xerrades de caràcter gratuït, que es disposen al Casal de la Gent Gran, amb el suport de l'Ajuntament de Llavaneres.

RUTA 10M+

Aquest mes de Febrer iniciem la RUTA 10M+, caminades amb exercicis en màquines que anirem trobant pel camí...
En principi cada dimecres a partir del dia 7 a les 20:00 hores, sortirem des del Parc de Can Rivière de Sant Andreu de LLavaneres direcció cap a Sant Pere, per desprès seguir pel passeig maritim fins a Sant Vicens de Montalt.
De tornada les persones podran triar tornar a pujar a peu o bus.

CLUB 1O MIL PASSOS

El nostre Club 10 Mil passos, està estudiant posar en funcionament les noves tecnologíes a favor dels seus socis i simpatitzants, incorporant les recents tendències digitals NFT amb cryptos per pagar a qui camina.
Estem valorant diferents aplicacions, algunes encara en fase Beta, però de ben segur poden ser molt interessants per que ens paguin per una cosa que ja fem. Ja estem provant algunes.

CURSET INTENSIU DE BALL

Aquest estiu al Casal Familiar, teniu l'oportunitat de divertir-vos ballant, amb una de les millor professores de Ball.
Sessions tècniques on podràs aprendre a ballar correctament, fer amistats i gaudir del plaer de mantenir-te en forma d'una manera divertida.
El cos t'ho agrairà!
(Ja pots buscar parella)

*Places limitades, llistat per ordre d'inscripció.
NÚRIA: 628 118 378

DETOX

Un bon moment per preparar el nostre cos, perque hem passat un temps expostos a diferents agent patològics i perque s'acosten dades on el tipus de menjar o beguda, no ens ajudarà gaire al bon funcionament del nostre cos.

Per això, posem a la vostra disposició el programa DETOX, compost d'unes pautes alimentàries, una bona hidratació, ejercici dirigit o pensaments positius. Factors indispensables pel benestar i la salut.

REAL FOOD

Programa d'alimentació saludable "real food" per a tothom, amb la metodologia Nutriite WP, amb molts experts en nutrició i sanitat.
Serveix per aprendre a alimentar-se fent un canvi d'hàbits saludables en quan al menjar, conèixer el nostre propi cos i el seu funcionament, millora i reconduïr alguna patología com l'augment de pes, diabetes, colesterol, etc. tot d'una manera molt natural i sense químics.

ACORD AMB SOM AIGUA COOP

La Cooperativa Som Aigua, especialista en el tema de l'aigua, té llicència d'un dels filtres tecnològics més avançats i saludables del món i la seva relació qualitat / preu està al 50% d'altres en el mercat.

UNA ELECCIÓ MES SEGURA...

Els entesos en economia diuen que ens ve una altre crisi, un bon moment doncs per buscar solucions que a més de ser un estalvi també siguin saludabales i respectuoses amb el mediambient.
Per això actualment has de tenir productes cerftificats per la Safer Choice.

TEMPS DE RESPIRAR...

Algunes races de gossos i gats són més propenses a patir complicacions respiratòries. En gossos, els braquicèfals presenten un crani més curt i un musell més xat que el de la resta de gossos.
El Bulldog anglès, Bulldog francès, Bòxer, Boston terrier, Pug carlí o Pequinès són més susceptibles a patir per la contaminació per les seves característiques fisiològiques.
Als gats, la raça amb més predisposició són els perses.