Esteu aquí

Llar Familiar Sant Francesc d'Assís


La Residència Llar Familiar Sant Francesc d’Assis, es defineix com un Servei d’acolliment Residencial de caràcter obert, permanent o temporal d’assistència integral a les necessitats de la vida diària per persones amb greus disminucions psíquiques i alt grau de dependència. El servei disposa de disposa de 26 places residencials amb plena ocupació i 5 places de centre de dia. S’ofereix a les persones usuàries un recurs on assolir, millorar o mantenir la màxima autonomia, potenciant al màxim les seves capacitats, afavorint la inclusió social i comunitària i acompanyant en la realització dels seus projectes vitals. La llar pertany a la congregació dels Germans Franciscans de Creu Blanca que neix oficialment l’any 1975, amb l’objectiu d’ajudar a persones en situació de desemparament social. Els germans van obrir cases per tot el territori espanyol, així com, al Marroc, Veneçuela i Argentina, amb la intenció de donar cobertura a les necessitats d’aquelles persones a l’hora que generem família amb ells i creem una xarxa social de suport. Actualment la institució té 29 cases familiars repartides pel territori espanyol. La Casa Familiar Sant Francesc d’Assís de Sant Andreu de Llavaneres inicia la seva activitat el 16 de juny de 1991 a petició de les associacions de famílies amb fills amb discapacitat intel•lectual greu de la comarca del Maresme, Barceloneses i rodalies. És una residencia assistida i centre de dia per persones amb discapacitat intel•lectual severa. Molts dels resident van venir de la Casa que la congregació té a Mataró i que va fundar al 1979.

Dades de l'entitat

Nom
Llar Familiar Sant Francesc d'Assís
Adreça
Carrer de Munt, 71
Codi postal
08392
Població
Sant Andreu de Llavaneres
Comarca
Maresme
Telèfon
937952912
Adreça de correu electrònic
Àmbit
social
Data de constitució de l'entitat
16-06-1991
nif
R-5800699-J
Núm. registre local d'entitat
9
Núm. registre d'entitat a la Generalitat
S01524

Qui som

Juan José Perdigones
Germà superior
Chantal Blanco
Direcció
Maria Moreno
Treball social
Montse Cervera
Administració

Enllaços interessants

Portes obertes a la llar familiar Sant Francesc d'Assís

El proper dimarts 3 de desembre se celebra el Dia internacional de les persones amb discapacitat. Des de la Llar familiar Sant Francesc d'Assís us convidem a la Jornada de portes obertes que farem perquè ens coneixeu i podem explicar què és el que fem.

Al matí podeu visitar-nos de 10:30 a 12h i compartir alguna activitat amb els residents i el personal de la casa. A la tarda, hi serem de 16:30 a 18h i farem una xocolatada tots plegats, juntament amb el grup de voluntàries de la llar a qui volem agrair tota la feina que fan pels residents de la llar.