Esteu aquí

Agrupament Escolta l'Esclat


Som una entitat sense ànim de lucre d'educació en el lleure. Treballem amb infants i joves de 6 a 18 anys mitjançant l'educació en valors; utilitzant el joc, la reflexió, sortides, campaments i moltes metodologies diverses.

Dades de l'entitat

Nom
Agrupament Escolta l'Esclat
Adreça
Avinguda de Sant Andreu, 76-78
Codi postal
08392
Població
Sant Andreu de Llavaneres
Comarca
Maresme
Adreça de correu electrònic
Àmbit
juvenil
Quota
120€ anuals (amb possibilitat de beques)
Data de constitució de l'entitat
05-05-2012
nif
G08983199
Núm. registre local d'entitat
58

Roses Sostenibles

Ja fa uns quants anys que l'Agrupament posa una paradeta el dia de Sant Jordi, i aquest any també ho farem!
El Dissabte 23 d'abril serem al Carrer de Munt, davant de l'església. Vendrem roses a 3€, llibres de segona mà a la voluntat i bosses de tela fetes per les caps!

En una aposta per la sostenibilitat, les nostres roses seran de proximitat, embolcallades amb materials reutilitzats i lliures de plàstic!

Campaments de Primavera

Així han estat els Campaments de Primavera de 2022 de les unitats de Follets i Llops!
Després de 2 anys de no poder fer Campaments de Primavera durant Setmana Santa, hem engegat amb moltes ganes aquests tres dies a Vallromanes, on els més petits de l'Agrupament han conegut tres altres caus del Maresme i ajudat a dos exploradors a trobar un gamusino.
I ep! També estaven les unitats més grans: Raiers i Pioners, on han viscut moments de tot: autogestió, ruta, cuina, han treballat les fake new, mites de sexualitat...

El Cau inicia un nou curs

Aquest cap de setmana l'Agrupament Escolta l'Esclat retorna a la seva activitat: jocs, natura i aprenentatge cada dissabte a la tarda.
Estàs a temps d'apuntar-te!

Vine al cau!

Amistats, natura, projectes, valors, diversió, excursions... Vine a probar tot això i més al cau de Llavaneres!
Convidem a infants i joves de 6 a 18 anys i a majors de 18 que vulguin conèixer l'experiència del voluntariat com a monitors de lleure.
Contacta'ns per mail a aellavaneres@gmail.com o instagram @ae.lesclat

Campaments d'Estiu

L'Esclat organitza uns campaments oberts del 9 al 15 d'agost i convidem a infants i joves d'entre 6 i 16 anys a venir a gaudir amb nosaltres!

Contacteu amb aellavaneres@gmail.com si esteu interessats!

Campaments d'Estiu

L'Esclat organitza uns campaments oberts del 4 al 14 d'agost i convidem a infants, adolescents i monitors a venir a gaudir amb nosaltres!
Són 10 dies de jocs, riures i cohesió a un terreny al costat del Pedraforca.

Contacteu amb aellavaneres@gmail.com si esteu interessats!

Venda de roses i llibres per Sant Jordi

Com des de fa uns quants anys, l'Agrupament posa una paradeta de Sant Jordi, i aquest any també! Divendres 23 d'abril serem al carrer de Munt, davant de l'església, i hi vendrem roses de proximitat i libres de segona mà! També farem repartiments a domicili a Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d'Estrac en 3 franges horàries diferents.

Busquem caps

Busquem persones que vulguin fer la tasca de monitor/a de lleure!
∘ No cal tenir el Títol de Monitor/a de Lleure, només ser major d’edat.
∘ Nosaltres contribuïm voluntàriament a l’educació d’infants i joves, per fer del món un lloc millor.
∘ Us demanem que ens ajudeu a difondre aquest missatge! D’aquesta manera podrem seguir creixent i fent la feina que tant estimem.

Vols ser cap?

Estem interessades en persones per fer la tasca de monitor pels diversos grups d'edats els dissabtes per la tarda. No és necessari tenir cap titulació prèvia per formar part; i a més oferim realitzar les pràctiques amb nosaltres, tot i no ser una tasca remunerada.

Si esteu interessades o tenir qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres mitjançant el nostre correu electrònic aellavaneres@gmail.com

Us animem a participar amb nosaltres!