Esteu aquí

Bàsquet 3 Viles


Entitat que promociona el bàsquet tant masculí com femení en l'àmbit de Les 3 Viles, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d'Estrac.

Dades de l'entitat

Nom
Bàsquet 3 Viles
Adreça
Avinguda de Sant Andreu, 92
Codi postal
08392
Població
Sant Andreu de Llavaneres
Comarca
Maresme
Telèfon
676460701
Adreça de correu electrònic
Àmbit
esportiu
nif
G65858755
Núm. registre local d'entitat
68
Núm. registre d'entitat a la Generalitat
16944

Qui som

Laura Biamonti
Presidenta
Joan Tallada Moreno
Secretari

Enllaços interessants

Consulta tots els resultats dels diferents equips del club.

Finalitza amb èxit de participació el Campus d'Estiu

Després de quatre intenses setmanes de bàsquet el passat divendres 21 de Juliol va acabar una nova edició del Campus d'Estiu organitzat pel Bàsquet 3 Viles.
Enguany comptava amb la novetat de fer-ho en col·laboració amb el Club Joventut de Badalona, entitat de la lliga ACB i amb una gran tradició i reconeixement en etapes formatives i que han estat els encarregats de portar la seva metodologia de treball a terres llavanerenques.

TORNA EL CAMPUS D'ESTIU DE BÀSQUET

El Bàsquet 3 Viles torna a organitzar el Campus d'Estiu i aquest any ho fa amb una gran novetat, serà un campus oficial de l'equip de la Lliga ACB Joventut de Badalona, que oferirà la seva metodologia als participants.

El campus està dirigit a nois i noies nascuts entre els anys 2018 i 2010, i començarà el dilluns 26 de Juny i acabarà el divendres 21 de Juliol.

CAMPUS DE BÀSQUET SETMANA SANTA

El proper dilluns 3 d'Abril comença una nova edició del Campus de Setmana Santa organitzat pel Bàsquet 3 Viles a Sant Andreu de Llavaneres.

Està dirigit a nens i nenes nascuts entre els anys 2009 i 2017, que es dividiran en grups per edats i nivells.

El Campus comença el dilluns 3 i acaba el dijous 6 d'Abril i l'horari serà de 09:00h a 13:00h.

Us podeu inscriure en aquest enllaç:

https://forms.gle/qvTJVL2jSUdt214A8

INICI DE LES XERRADES FORMATIVES PER A FAMÍLIES

El Bàsquet 3 Viles inicia el seu cicle de xerrades mensuals dirigides a famílies dels seus jugadors i jugadores, així com a tots els llavanerencs que els hi pugui interessar.

Les xerrades tractaran diferents aspectes com l'alimentació, psicologia esportiva, hàbits saludables pre i post activitat física, etc...

La primera xerrada serà aquest dijous dia 4 d'Octubre al gimnàs de l'Escola Serena Vall a càrrec de la Dra. Silvia Treviño, metgessa de la Federació Catalana de Bàsquet i l'Uni Girona equip de Lliga Femenina.

T'AGRADA EL BÀSQUET? BUSQUEM JUGADORS/ES NASCUTS/ES L'ANY 2014

El Bàsquet 3 Viles busca nens i nenes de tercer per completar el seu equip Pre-mini per aquesta temporada. Vine a provar dimarts, dijous o divendres de 17:00 a 18:00 al Pavelló Nou.

Tanmateix segueixen les portes obertes d'escola durant tot el mes de Setembre, i si ets d'una edat diferent consulta disponibilitat d'equip de la teva generació.

PORTES OBERTES ESCOLA DE BÀSQUET 22-23

Durant tot el mes de Setembre el Bàsquet 3 Viles fa portes obertes a la seva Escola de Bàsquet per a nens i nenes de P4 fins a Segon de Primària.

L'horari és dimarts i dijous de 17:00 a 18:00 al Pavelló Nou, que també serà l'horari per l'activitat durant tot el curs.

Per a més informació podeu contactar amb la Coordinadora de l'Escola Andrea Girabal al 647 788 799 o al mail del club maresme3viles@gmail.com