Esteu aquí

Bàsquet 3 Viles


Entitat que promociona el bàsquet en tots els nivells i edats en l'àmbit de Les 3 Viles, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d'Estrac.

Dades de l'entitat

Nom
Bàsquet 3 Viles
Adreça
Avinguda de Sant Andreu, 92
Codi postal
08392
Població
Sant Andreu de Llavaneres
Comarca
Maresme
Telèfon
678421279
Adreça de correu electrònic
Àmbit
esportiu
nif
G65858755
Núm. registre local d'entitat
68
Núm. registre d'entitat a la Generalitat
16944

Qui som

Carles Canals Sánchez
President
Joan Tallada Moreno
Secretari

Enllaços interessants

Consulta tots els resultats dels diferents equips del club.

INICI DE LES XERRADES FORMATIVES PER A FAMÍLIES

El Bàsquet 3 Viles inicia el seu cicle de xerrades mensuals dirigides a famílies dels seus jugadors i jugadores, així com a tots els llavanerencs que els hi pugui interessar.

Les xerrades tractaran diferents aspectes com l'alimentació, psicologia esportiva, hàbits saludables pre i post activitat física, etc...

La primera xerrada serà aquest dijous dia 4 d'Octubre al gimnàs de l'Escola Serena Vall a càrrec de la Dra. Silvia Treviño, metgessa de la Federació Catalana de Bàsquet i l'Uni Girona equip de Lliga Femenina.

T'AGRADA EL BÀSQUET? BUSQUEM JUGADORS/ES NASCUTS/ES L'ANY 2014

El Bàsquet 3 Viles busca nens i nenes de tercer per completar el seu equip Pre-mini per aquesta temporada. Vine a provar dimarts, dijous o divendres de 17:00 a 18:00 al Pavelló Nou.

Tanmateix segueixen les portes obertes d'escola durant tot el mes de Setembre, i si ets d'una edat diferent consulta disponibilitat d'equip de la teva generació.

PORTES OBERTES ESCOLA DE BÀSQUET 22-23

Durant tot el mes de Setembre el Bàsquet 3 Viles fa portes obertes a la seva Escola de Bàsquet per a nens i nenes de P4 fins a Segon de Primària.

L'horari és dimarts i dijous de 17:00 a 18:00 al Pavelló Nou, que també serà l'horari per l'activitat durant tot el curs.

Per a més informació podeu contactar amb la Coordinadora de l'Escola Andrea Girabal al 647 788 799 o al mail del club maresme3viles@gmail.com