Esteu aquí

LA INESTABLE DE LLAVANERES, COMPANYIA DE TEATRE


La Inestable de Llavaneres és una companyia de teatre formada per persones que es vinculen d'alguna manera a Sant Andreu de Llavaneres, ja sigui perquè en són fills o hi viuen, o bé perquè hi tenen alguna relació d'amistat, feina, etc. La llista és llarga i flexible, és a dir que s'amplia o es redueix en èpoques de glòria o de penúria, relacionades normalment amb la producció de les obres o amb el lideratge dels directors.

Dades de l'entitat

Nom
La Inestable de Llavaneres, cia de Teatre
Adreça
08392
Codi postal
08392
Població
Sant Andreu de Llavaneres
Comarca
Maresme
Telèfon
637743838
Adreça de correu electrònic
Àmbit
cultural
Quota
Quota inicial i única de 20 euros
Data de constitució de l'entitat
13-09-2018
nif
G67323923
Núm. registre local d'entitat
80
Núm. registre d'entitat a la Generalitat
45467

Qui som

Carme Julià
Presidenta
Lurdes Saavedra
Secretària
Jordi Ortiz
Tresorer

Enllaços interessants

Vols fer teatre amb nosaltres?

Si tens entre 12 i 18 anys i t'agrada ballar, cantar i actuar damunt d'un escenari, contacta amb nosaltres. Som la companyia Inestable de Llavaneres.

Comença l'Any Mamma Mia!

Aquest juliol, La Inestable en munta una de grossa... Si tens entre 15 i 19 anys i t'agrada cantar i ballar, no t'ho pensis dues vegades. Si ets més crescudet i vols participar, no pateixis, també tenim lloc per tu. DM o email (dades a la bio).

La Inestable puja 'Divorci' a l'escenari

La companyia Inestable de Llavaneres presenta aquest cap de setmana l'obra 'Divorci', de Franz Keppler, amb una doble sessió: dissabte 6 d'abril,a les 21.30, i diumenge 6 d'abril, a les 18.30 hores. L'entrada és inversa: es paga la voluntat, a la sortida, en funció del que l'espectador consideri que és just.