Esteu aquí

Femení Maresme Bàsquet


Una entitat llavanerenca creada al març de 2010 amb l´objectiu de promoure la pràctica del bàsquet femení tant a nivell social com a nivell d´alta competició.

Dades de l'entitat

Nom
Femení Maresme Bàsquet
Adreça
C/ Contrabandistes, s/n
Codi postal
08392
Població
Sant Andreu de Llavaneres
Comarca
Maresme
Telèfon
666460228
Adreça de correu electrònic
Àmbit
esportiu
Data de constitució de l'entitat
10-03-2010
nif
G65318420
Núm. registre local d'entitat
68
Núm. registre d'entitat a la Generalitat
16944

Qui som

Jordi Fornés Graells
President
Eusebi Llopart
Vicepresident 1r
Emili Cortés Souso
Vicepresident 2n. Gerent esportiu.

Portes obertes al Femení Maresme

⭐️⭐️⭐️NOVA DATA⭐️⭐️⭐️
PORTES OBERTES FEMENÍ MARESME
.
T’agradaria jugar a bàsquet? Vols aprendre o millorar amb nosaltres? Vols ser part d’un projecte 100% Femení?.
Si vas néixer entre el 2007 i el 2012 (ambdós inclosos), el 1 de juny en el Pavelló Municipal de Llavaneres, de 10:30 a 12:30 h, tenim les proves d’accés al Femení Maresme.

Campiones de Catalunya Cadet!

El Femení Maresme A-Coelmin Llavaneres, Campiones de Catalunya Cadet Femení Preferent

El cap de setmana de 4 i 5 de maig de 2019, Igualada (Capitalitat del Bàsquet Femení 2019) va ser l'escenari de la Final a Quatre del Campionat de Catalunya Cadet Femení Preferent

Portes Obertes, al Femení Maresme

T’agradaria jugar a bàsquet?
Vols aprendre o millorar amb nosaltres?
Vols ser part d’un projecte 100% femení?

Si vas néixer entre el 2007 i el 2012 (ambdós inclosos), el 25 de maig en el Pavelló Municipal de Llavaneres, de 9 a 11 h, farem les portes obertes del Femení Maresme.

Si vols participar-hi, no oblidis de fer la inscripció!
. Per mail a femeni.maresme.basquet@gmail.com

Tres jugadores convocades aquesta Setmana Santa amb la Selecció Espanyola!

Aquesta Setmana Santa tres jugadores han estat convocades amb la Selecció Espanyola.
La Davinia Angel del #CadCFM ha estat convocada per la #U15F per participar del 18 al 21 d’abril el Torneig MHL de Zaragoza, com a preparació del Torneig de l’Amistat que es disputarà a Itàlia.
Per una altre banda, tenim a la Nhug Bosch i la Chiso Okafor del #CadAFM que participaran amb la #U16F del 20 al 22 d’abril a França al Torneig L’Apoinçonnet com a preparació del Eurobasket de Macedònia d’aquest estiu.

Campionats d'Espanya de Seleccions

Cinc jugadores del Club jugaran a Huelva, aquets nadals, el Campionat d’Espanya de Seleccions.

Comença la Competició al nostre Pavelló ple a vessar!

Aquest cap de setmana han començat les competicions pels nostres 3 equips de Preferent a Llavaneres amb un èxit aclaparador de públic. Tant dissabte a la tarde amb el partit del #CadCFM vs. els actuals Campions de Catalunya Infantil ,el Bàsquet Almeda, com en els partits del diumenge del #JunrAFM vs. els actuals campions d'Espanya Junior, el Femení Sant Adria i en el partit de diumenge tarda del #CadAFM també vs.

Aquest Estiu hem fet història!

Per primera vegada a la curta història del nostre club, una jugadora FM ha aconseguit penjar-se una Medalla en competició oficial FIBA! Chiso Okafor jugadora del #CadAFM i llavanerenca d'adopció, es va penjar la medalla de Bronze del Campionat Europeu Sots 16 jugat a la ciutat Lituana de Kaunas. Després de guanyar clarament tots els partits de la fase de grups vs. Letònia, Sèrbia i Holanda, la #U16 va arribar imbatuda a les semifinals després de derrotar a la Selecció Belga en els vuitens de final i a la Selecció de Polònia als quarts.

Vine a jugar a bàsquet amb nosaltres!

Si vols aprendre, gaudir i viure moments màgics com el de les fotos, sigues #diferent i VINE A JUGAR A BÀSQUET AMB NOSALTRES! Portes obertes durant tot el mes de juny.

Final a 4 del Campionat de Catalunya Cadet

Ja tenim aquí la final a 4 del Campionat de Catalunya Cadet on, a més, estaran en joc tres places per participar en el proper Campionat d'Espanya que es jugarà a Huelva del 20 al 26 de maig. Vine a Mollerussa a animar al #CadAFM per aconseguir classificar-nos! #TOTSSOMFM

Ja estem entre els 4 millors equips de Catalunya Cadet!

El #CadAFM es va classificar brillantment ahir per jugar la Final a 4 del Campionat de Catalunya Cadet, després de guanyar a la pista del CBF Cerdanyola per 38 a 47.