Esteu aquí

Associació d'Ajuda a la Defensa d'Animals de Llavaneres


Associació sense ànim de lucre que es dedica a la alimentaciò, control sanitari i esterilització dels gats del carrer.

Dades de l'entitat

Nom
Associació d'Ajuda a la Defensa d'Animals de Llavaneres
Adreça
Avinguda de Catalunya, 56
Codi postal
08392
Població
Sant Andreu de Llavaneres
Comarca
Maresme
Telèfon
616546154
Adreça de correu electrònic
Àmbit
salut pública
Nombre de socis
25
Quota
80 anuals
Data de constitució de l'entitat
21-09-2009
nif
G65257842
Núm. registre local d'entitat
50
Núm. registre d'entitat a la Generalitat
3772010

Enllaços interessants

Pagina facebook Associaciò ADALL

Estrenem menjadora a Can Cabot de Munt

Recentment hem substituït la menjadora metàl·lica de la colònia de Can Cabot de Munt, que estava molt deteriorada, per una nova de fusta i de nou disseny. Volem que les instal·lacions de les colònies de Llavaneres siguin amables amb l'entorn i alhora útils per proporcionar aliment i aigua als gats.

Abandonament de gats a Llavaneres

En Coco i la Catalina són dos gats que van ser abandonats a Llavaneres i que actualment es troben acollits temporalment per membres de la nostra associació. El destí d'aquests animals hauria de ser la gatera de la protectora, però les possibilitats d'adopció es redueixen tractant-se de gats adults i el lloc on haurien d'estar tancats a l'espera d'una adopció no és ni de bon tros el més adequat per a un gat que ha viscut en una llar.

Maltractament de gatets

Diumenge al matí vam trobar aquests dos gatets de pocs dies de vida dintre d'una menjadora a les colònies de Llavaneres. Els vam portar a l'Hospital Veterinari per valorar el seu estat de salut perquè teníem moltes dificultats per alimentar-los. Els veterinaris van trobar les vies respiratòries plenes de terra, i que la seva condició era critica. Malauradament cap d'ells ha sobreviscut. Mes enllà de l'evidència d'un abandonament no sabem que els ha passat i donem per entès que qui els ha deixat ha sigut amb la millor de les intencions.

Vols un gatet per a casa teva?

La temporada de cria està produint noves camades de petits que estan incrementant les nostres colònies. També es continuen donant casos d'abandonaments de gats domèstics dintre del municipi, tot i que és un delicte sancionable.

Aquests gats encara tenen la possibilitat de viure en una llar. Si estàs pensant en tenir-ne un a casa, contacta amb nosaltres i t'informarem dels que tenim en adopció.

L'Adall et porta la rosa

Com fem tradicionalment, el proper dilluns 23 d'abril et portarem la rosa. Muntarem la nostra parada al costat del bar Picarol del carrer de Munt. Acosta-t'hi a recollir la teva i també faràs feliços als gats de les nostres colònies.

L'ADALL, a la Festa del Pèsol

El proper cap de setmana se celebra la Festa del Pèsol. Com altres anys, l'ADALL estarà present al recinte firal del parc de Ca l'Alfaro amb una parada. Us convidem a què hi passeu: us explicarem la tasca que fem controlant la població de gats de Llavaneres amb el mètode CES. També podreu ajudar-nos a alimentar-los tot comprant un dels articles artesanals que fem els membres de l'Associació. Us esperem els propers dies 14 i 15 d'abril a Ca l'Alfaro.

Necessitem voluntaris

A Llavaneres tenim 27 colònies de gats que anem alimentant els voluntaris de l'Adall. És la raó de ser de la nostra associació, que els 280 gats que tenim controlats actualment al municipi estiguin alimentats, esterilitzats i tinguin bona salut.

Alimentació dels gats a les colònies

Aprofitem la imatge que hem pres aquest matí per desitjar molt bon aniversari a la persona que, amb tota la seva bona voluntat, ha volgut compartir la seva celebració oferint als mixinos de la nostra colònia un bon tros de pastís. Entenem que tradicionalment els gats han hagut de tastar els àpats quan no s'estava plenament convençut de si el menjar era en bon estat, i potser per aquest motiu algunes persones encara es pensen que poden menjar de tot.

Refugis pels gats

Hem començat la instal·lació de refugis pels gats de les nostres colònies coincidint amb la temporada d'hivern. Alguns gats busquen refugi en patis particulars per manca d'un lloc on passar la nit calents. Esperem que els trobin acollidors i s'adaptin amb facilitat. També desitgem que agradin a la gent. Trobareu algun amagat entre alguns matolls, us agrairem que si els voleu observar, ho feu amb respecte perquè són animals molt espantadissos. Moltes gràcies.

https://www.facebook.com/ADALL-238185632972118/

Resum Activitat 2017

És hora de fer un petit balanç de l'any que deixem enrere i que ha suposat un nou repte per a tots els membres d'ADALL, siguin socis, voluntaris o col·laboradors que lluitem, dia a dia, per la defensa dels animals perduts o abandonats.